AIA Proiect a participat cu un interes ridicat la cea de-a 6-a editie a Renexpo organizat pentru prima data intro locatie cu totul noua, moderna si foarte bine pusa la punct, felicitari organizatorilor.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, este cel mai mare eveniment pe energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari, organizat pentru a sasea oara in perioada 20-22 noiembrie 2013, la Exporom-Bucuresti, a ofert vizitatorilor pe langa partea de expozitie o serie de eve­nimente conexe in domeniu. AIA Proiect s-a intalnit cu experti si persoane cu putere de decizie pentru un schimb valoros de informatii cu privire la inovatii promitatoare, noi trenduri, cele mai noi tehnologii si solutii orientate spre practica. Un eveniment semnificativ pentru piata de profil aflata in plina ascensiune, ne-a ajutat sa intelegem atat directiile existente cat si potentialul nemasurabil al viitorului energetic.

Proiectul nostru Casa Rod prinde contur in contextul actual si face pasi repezi catre lansarea oficiala pe care o estimam la inceputul anului 2019. AIA Proiect ramane activ si direct implicat in domeniu oferind partenerilor si beneficiarilor intreaga expertiza acumulata pe perioada anilor precedenti dar si perfectionarii continue.

In asteptarea viitorului eveniment dedicat industriei, cateva poze de la cel proaspat incheiat: