evaluare bunuri

Servicii de evaluare bunuri – ANEVAR

Sunati acum la 0722494447 pentru servicii de evaluare bunuri mobile, evaluari autorizate ANEVAR la standarde profesionale internationale pentru :

Aveti nevoie de servicii de evaluare a bunurilor mobile? AIA Proiect va pune la dispozitie experienta unei echipei complete de evaluatori ANEVAR specializati in evaluarea bunurilor mobile, a activelor sau datoriilor in diverse scopuri cum ar fi:

 • Evaluare pentru garantarea imprumutului

 • Evaluarea bunurilor in vederea raportarii financiare

 • Evaluarea pentru inregistrarea valorii activelor si datoriilor in situatiile financiare

 • Evaluarea bunurilor pentru ANAF / autoritati fiscale

 • Evaluare bunuri in vederea vanzarii / instrainarii / transferului de proprietate / achizitii

 • Evaluare bunuri pentru aport la capitalul social

 • Evaluare bunuri in vederea despagubirii

 • Evaluare bunuri pentru instanta

 • Evaluare bunuri pentru alte scopuri

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Cum va putem ajuta?

AIA Proiect investeste constant in pregatirea personalului de specialitate, in abilitatile tehnice si cunostintele necesare activitatii de evaluare. Suntem in permenenta legatura cu autoritatile si alti factori importanti in domeniu si cele mai noi informatii trec pe la noi uneori chiar inainte de a ajunge in piata de profil. Mentinem toate datele in format digital si suntem la zi cu tehnologia necesara activitatii de evaluare. Ne imbunatatim permanent  abilitatile necesare si suntem in fruntea comapniilor de profil considerand  competitivitatea astfel ca eficienta si timpul lucreaza in favoarea noastra.

Aflati mai multe despre un raport de evaluare bunuri mobile din aceasta pagina sau contactati un evaluator ANEVAR pentru mai multe detalii la 0722494447.

EVALUARE BUNURI MOBILE

Din punct de vedere al tipului bunurilor cel mai frecvent intalnite sunt:

 • maşini, utilaje, echipamente, mijloace de transport;

 • stocuri de materii prime, materiale;

 • obiecte de inventar;

 • mobilier, colecţii;

 • licenţe, brevete de invenţii şi alte active necorporale identificabile şi care pot să fie tranzacţionate în mod individual.

Statistic, considerand numarul de lucrari efectuate anual un top al acestora este ocupat in primele pozitii de:

 • 1. Raport de evaluare autoturism

 • 2. Raport de evaluare autoutilitara

 • 3. Raport de evaluare utilaje diverse

 • 4. Raport de evaluare masini de productie

 • 5. Raport de evaluare echipamente

Evaluatorul AIA Proiect este persoana fizica autorizata (PFA) si detine acreditarea EPI si EBM acordata de ANEVAR.

Despre evaluarea bunurilor

Toate tipuri de evaluari ANEVAR precizate anterior se refera la bunuri mobile in acceptiunea legala cunoscute ca bunuri corporale si necorporale caracterizate prin mobilitate. In Codul Civil Roman, la articolul 539 ele sunt descrise ca fiind toate bunurile pe care legea nu le considera imobile. Acestea reprezinta bunurile mobile a caror evaluare se transcrie in diverse forme ale unui raport de evaluare a bunurilor mobile.

Preturile de transfer ale bunurilor reprezinta unul din riscurile de neconformare in urma careia autoritatile fiscale care verifica un contribuabil ar putea constata nereguli. Autoritatea fiscala solicita respectarea valorii de piata care este definita in codul de procedura fiscala astfel puteam spune ca, in coformitate cu art 108, alin 2 „în vederea documentării respectării principiului valorii de piață contribuabilul/plătitorul care desfășoară tranzacții cu persoane afiliate are obligația să întocmească dosarul prețurilor de transfer. La solicitarea organului fiscal central competent contribuabilul/plătitorul are obligația de a prezenta dosarul prețurilor de transfer„. Nerespeectarea acestei cerinte se poate solda cu o amenda de pana la 14000 lei. Lipsa documentelor justificative poate duce la lipsa deductibilitatii unor cheltuieli sau la reincadrarea unei tranzactii sau activitati. In afara amenzii sau celorlalte sanctiuni, autoritatea poate proceda chiar la ajustarea preturlor de transfer.

Evaluarea garantiilor pe care companiile le pun la dispozitia finantatorilor este una din cele mai des activitati de evaluare intalnite mai ales datrorita numarului mare de afaceri in derulare care necesita creditare. Evaluatorul AIA Proiect este independent si respecta standardele de evaluare in vigoare precum si legislatia in ceea ce priveste acest tip de evaluare.

Evaluam masini, utilare, echipamente sau linii de productie din agricultura, servicii, aducatie sau industrie cunoscand particularitati din doemnii precum energetica, constructii, industria mecanica sau chiar alimentara sau chimica. In plus evaluam chiar si active necorporale precum brevete, licente, branduri etc.

AIA Proiect NU lucreaza cu personal ne-specialist, in toate etapele care sunt parcurse toti evaluatorii nostri sunt autorizati ANEVAR (Asociatia Evaluatorilor Autorizati din Romania) pe diverse specialitati.

Pretul elaborarii unui raport de evaluare bunuri depinde de aspecte precum localicarea, cantitatea, accesibilitatea, tipul si modelul bunurilor precum si situatia juridica a acestora. O oferta poate fi lansata doar dupa ce ne sunt prezentate aceste informatii.

Aflati mai multe despre un raport de evaluare bunuri mobile din aceasta pagina sau contactati un evaluator ANEVAR pentru mai multe detalii la 0722494447.

Ce spun clientii

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba.

Florian Stan, proprietar P+2 in Bran

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor.

Mihnea Savu, proprietar P+M in Mihailesti

1. Foarte bine.
2. Excelent.
3. Perfect. :)”

Florin Pana, proprietar P+1+M in Giurgiu

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

Bebe Ionescu, proprietar P+M in Focsani

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

Fam. Firescu, proprietari casa reamanajata in Bucuresti

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon

Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!

Fam Nemeth, proprietar P+1+M in Sibiu

Am beneficiat de serviciile de consultanta oferite de AIA Proiect ceea ce ne-a ajutat enorm. Alegerea a fost buna iar ajutorul oferit in obtinerea documentelor necesare ne-a eliberat mult timp si ne-a salvat costuri semnificative. Recoamandam AIA Proiect tuturor celor care inteleg valoarea parerii unui specialist si ROI.

Valeriu Tudor , proprietar P+2 in Pitesti

Recomandam AIA Proiect pentru excelenta de care au dat dovada in proiectul de reamenajare casa pe care ni l-au facut. A meritat tot si din toate punctele de vedere. Suntem clienti multumiti si va vom recomnda tutror cunostintelor noastre care ar putea avea nevoie de voi.

Fam. Preda , proprietari P+2+M in Bucuresti

Ma bucur sa recunosc acum ca am fost la inceput foarte stresata de ce va iesi si cum vor decurge lucrarile. Am ajuns la AIA Proiect primind o recomandare de la familia prietenei fiicei mele si recomand mai departe pentru seriozitate, profesionalism, rapiditate si exceleta colaborare pe care am avut-o. La cat mai multe realizari

Daniela Toma , proprietar apartament in Bucuresti

O experienta importanta pentru noi la care ati participat cu succes si rezultate pe masura asteptarilor noastre. noi suntem multumiti de alegera facuta, speram ca si voi sunteti multumiti.

Fam. Bucurescu, proprietari P+2+M in Tunari

Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.

Victor Grama , proprietar P+2+M in Cheia

Am stiu de la inceput faptul ca nu va fi un proiect usor dar colaborarea cu AIA Proiect ne-a schimbat considerabil pereceptiile. Foarte multumiti de tot la un pret care a facut diferenta. Recomandam oricui are nevoie de servicii similare sa lucreze cu AIA Proiect.

Fam. Topoloveanu, Proprietari P+M in Urziceni

Pentru noi, faptul ca am fost aproape tot timpul in contact cu Florin pe parcusrul lucrarii a reprezentat foarte mult. Ne-a ajutat sa alegem variantele cele mai bune, profitabile si pe masura nevoilor noastre. Mult succes in continuare in activitatea pe care o desfasurati

Fam. Varlan, proprietar P+3 in Bucuresti

O experienta de care suntem total multumiti, recomandam pentru profesionalism, promptitudine, seriozitate, dedicatie si onestitate. Vom apela ori de cate ori vom mai avea ocazia.

Fam. Soare, proprietari P+2 in Saftica

Fara AIA probabil ca aveam un cost cu 30% (din alte experiente) mai mare. Mai mult decat atat, am simtit ca va pasa de ceea ce ne dorim, ca va pasa de noi. A fost o placere sa lucram cu voi

Fam.Toflan, proprietari P+2 in Bucuresti

Am fost surprinsa la inceput de numarul de intrebari care aparent nu aveau legatura cu subiectul. Ne doream reamenajarea casei parintesti dar ei vroiau sa inteleaga stilul nostru de viata si nevoile noastre. Ne-au sustinut pana in momentul inaugurarii , si chiar si dupa, cu implicare si dedicatie, pentru noi AIA fost alegerea cea mai buna.

Sorina Pietreanu, proprietar P+M in Valea Doftanei

Foarte multumiti de colaborare si rezultatele ei, va recomandam pentru seriozitate si promptitudine dar si pentru ideile si experienta de care ati dat dovada.

Fam Dusan, proprietari P+2 in Bucuresti

Ia legatura cu noi!