Preturi proiectare completa

Prețuri proiectare și servicii auxiliare

Oferim servicii complete de proiectare și consultanță companiilor și persoanelor fizice din România încă din anul 2005. Avem cele mai ridicate competențe profesionale reflectate corect în prețuri proiectare completă. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii și un partener de încredere pentru clienții noștri.

Calitatea serviciilor noastre se datorează unei echipe de profesioniști cu multiple acreditari, stagii si diplome de specialitate, obținute la cel mai înalt nivel de pregatire, certificari diverse și participări la concursuri interne și internaționale, pregătiți să răspundă oricăror solicitări de specialitate.

Oferta noastră de prețuri proiectare se ramarcă prin cel mai bun raport de calitate și acoperă complet serviciile de proiectare și consultanță:

Proiectarea completă include proiecte de arhitectură, structură și instalații, securitate la incendiu, verificare autorizată, detalii tehnice și cantități de materiale.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Pret Proiectare Completă (proiecte noi tip/standard) – preț de la 15,0 euro / mp

Pret Proiectare Completă (proiecte noi personalizate) – preț de la 25,0 euro / mp

Pret Proiectare Completă (amenajari și reamenajari) – preț de la 20,0 euro / mp

Pret Autorizatie pompieri / aviz ISU pentru securitate la incendiu –preț de la 40,0 euro / mp

PUZ / PUD (Plan urbanistic zonal / detaliu) – preț de la 10,0 euro / mp

Studiu Geotehnic în București, Ilfov și împrejurimi – preț de la 700 euro / document

Proiectare extindere, supraînălțare și mansardare – de la 30,0 euro / mp

Obținere aviz de amplasament – preț de la 50 euro / aviz sau document

Certificat de urbanism – preț de la 800 euro / document

Autorizație de construire – preț de la 1200 euro / document

Certificat energetic – preț de la 150 euro / document

Audit energetic – preț de la 900 euro / document

Raport de Evaluare Imobiliara ANEVAR  sau Bunuri mobile – preț de la 400 euro / document

Consultanță de specialitate – preț de la 90 euro / ora profesională

Cum vă putem ajuta?

Oferim servicii complete de proiectare și consultanță la cea mai ridicată calitate profesională

Venim în sprijinul companiilor și persoanelor fizice din România cu o ofertă completă de servicii de proiectare și consultanță, concepute spre a acoperi întreaga activitate de la idee și concept până la inaugurare și dare în folosință și chiar mai mult de atât oferim servicii de „due diligence” și „property management”, inclusiv urmărirea mentenanței. Rolul nostru este să vă eliberam de efortul și timpul pierdut cu rezolvarea problemelor tehnice de orice natură, astfel încât, dumneavoastră să vă bucurați în cele mai bune condiții de „visul împlinit”.

Avantajele serviciilor noastre

  • Servicii de proiectare complete. În oferta noastră veți găsi o serie completă de servicii de specialitate prezentate general mai sus. De ce să alergi după mai multi furnizori când poți colabora cu unul care le rezolvă cel mai bine toate?

  • Raport optim de calitate/timp. Întotdeauna vom alege solutiile cele mai bune în raport cu nevoile dumneavoastră  reale și bugetul de care dispuneți și nu vom face niciodată rabat de calitate.

  • Proiectele noastre sunt 100% personalizabile. Cream continuu o multitudine de proiecte standard ca punct de plecare în alegerea proiectului sau serviciilor de care aveți nevoie. Acestea pot fi personalizate în raport cu cerințele și bugetul dumneavoastră.

  • Prețuri proiectare avantajoase pentru toata gama de proiecte de casă tip/standard și servicii arhitecturale din oferta noastră, cât și pentru alte servicii datorită parteneriatelor pe care le avem cu furnizori de încredere.

  • Suport și consultanță de specialitate pentru toți clienții noștri.
    Prețuri proiectare preferențiale la solicitarea de noi proiecte / servicii pentru clienții AIA Proiect.

Oferta noastră se prezintă sub forma unor servicii punctuale în funcție de necesitățile dumneavoastră dar și concepute astfel încât să reprezinte o soluție completă pentru nevoile clienților noștri.

Cum puteți beneficia de serviciile noastre?

Foarte simplu și extrem de comod. Contactați-ne utilizând una dintre metodele de comunicare existente pe site și veți beneficia de suportul unui consultant AIA Proiect care vă va propune o ofertă personalizată și adaptată cerințelor dumneavoastră la cele mai bune prețuri proiectare completă.

Ce spun clienții

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba

FLORIAN STAN, PROPRIETAR P+2 IN BRAN

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

FAM.CALIMAN, PROPRIETARI P+2 IN BUZAU

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor

MIHNEA SAVU, PROPRIETAR P+M IN MIHAILESTI

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

FAM. DUMITRESCU, PROPRIETARI P+M IN GIURGIU

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Bravo!!!

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

BEBE IONESCU, PROPRIETAR P+M IN FOCSANI

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

FAM. FIRESCU, PROPRIETARI CASA REAMANAJATA IN BUCURESTI

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

FAM. UDROIU, PROPRIETARI P+1 IN CRAIOVA

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

DORINA POPA, PROPRIETAR P+1+M IN PANTELIMON

A fost cu mult mai simplu decat ma asteptam, totul a decurs in regula, sunt nmultumit de pret platit pe intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu – PUD

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR D+P+2 IN BUCURESTI

Ia legatura cu noi!