Preturi proiectare completa

Preturi proiectare si servicii auxiliare

Oferim servicii complete de proiectare si consultanta companiilor si persoanelor fizice din Romania inca din anul 2005. Avem cele mai ridicate competente profesionale reflectate corect in preturi proiectare completa. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii si un partener de incredere pentru clientii nostri.

Calitatea serviciilor noastre se datoreaza unei echipe de profesionisti cu multiple acreditari, stagii si diplome de specialitate, obinute la cel mai inalt nivel de pregatire, certificari diverse si participari la concursuri interne si internationale, pregatiti sa raspunda oricaror solicitari de specialitate.

Oferta noastra de preturi proiectare se ramarca prin cel mai bun raport de calitate si acopera complet serviciile de proiectare si consultanta:

Proiectarea completa include proiecte de arhitectura, structura si instalatii, detalii tehnice si cantitati de materiale.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

Pret Proiectare Completa (proiecte noi tip/standard) – de la 7,9 euro / mp

Pret Proiectare Completa (proiecte noi personalizate) – de la 14,9 euro / mp

Pret Proiectare Completa (amenajari si reamenajari) – de la 9,9 euro / mp

Pret Autorizatie pompieri / aviz ISU pentru securitate la incendiu – de la 19,9 euro / mp

PUZ / PUD (Plan urbanistic zonal / detaliu) – pret de la 2,5 euro / mp

Studiu Geotehnic in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi – pret de la 400 euro / document

Pret Proiectare de suprainaltari si mansardare – de la 19,5 euro / mp

Obtinere aviz de amplasament – pret de la 40 euro / aviz sau document

Certificat de urbanism – pret de la 300 euro / document

Autorizatie de construire – pret de la 800 euro / document

Certificat energetic – pret de la 70 euro / document

Audit energetic – pret de la 500 euro / document

Raport de Evaluare Imobiliara ANEVAR  sau Bunuri mobile – pret de la 200 euro / document

Consultanta de specialitate – pret de la 30 euro / ora profesionala

Cum va putem ajuta?

Oferim servicii complete de proiectare si consultanta si de cea mai ridicata calitate

Venim in sprijinul companiilor si persoanelor fizice din Romania cu o oferta completa de servicii de proiectare si consultanta, concepute spre a acoperi intreaga activitate de la idee si concept pana la inaugurare si dare in folosinta si chiar mai mult de atat oferim servicii de „property management” si mentenanta. Rolul nostru este sa va eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor de orice natura, astfel incat dumneavoastra sa va vedeti in cele mai bune conditii visul implinit la cele mai mici costuri.

Avantajele serviciilor noastre

  • Servicii de proiectare complete. In oferta noastra veti gasi o serie completa de servicii de specialitate prezentate general mai sus. De ce sa alergi dupa mai multi furnizori cand poti colabora cu unul care le poate rezolva pe toate?

  • Raport optim de calitate/pret. Intotdeauna vom alege solutiile cele mai bune in raport cu nevoile dumneavoastra. reale si bugetul de care dispuneti si nu vom face niciodata rabat de calitate. Vrem sa va dovedim!

  • Proiectele noastre sunt 100% personalizabile. Cream continuu o multitudine de proiecte standard ca punct de plecare in alegerea proiectului sau serviciilor de care aveti nevoie. Acestea pot fi personalizate in raport cu cerintele si bugetul dumneavoastra.

  • Preturi proiectare avantajoase pentru toata gama de proiecte de casa tip/standard si servicii arhitecturale din oferta noastra cat si pentru alte servicii datorita parteneriatelor pe care le avem cu furnizori de incredere.

  • Suport si consultanta de specialitate GRATUITA pentru toti clientii nostri.
    Preturi proiectare preferentiale la achizitionarea de noi proiecte / servicii pentru clientii AIA Proiect.

Oferta noastra se prezinta sub forma unor servicii punctuale in functie de necesitatile dumneavoastra dar si concepute astfel incat sa reprezinte o solutie completa pentru nevoile clientilor nostri.

Cum puteti beneficia de serviciile noastre?

Foarte simplu si extrem de comod. Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant AIA Proiect care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dumneavoastra la cele mai bune preturi proiectare completa.

Ce spun clientii

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba

FLORIAN STAN, PROPRIETAR P+2 IN BRAN

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

FAM.CALIMAN, PROPRIETARI P+2 IN BUZAU

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor

MIHNEA SAVU, PROPRIETAR P+M IN MIHAILESTI

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

FAM. DUMITRESCU, PROPRIETARI P+M IN GIURGIU

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Bravo!!!

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

BEBE IONESCU, PROPRIETAR P+M IN FOCSANI

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

FAM. FIRESCU, PROPRIETARI CASA REAMANAJATA IN BUCURESTI

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

FAM. UDROIU, PROPRIETARI P+1 IN CRAIOVA

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

DORINA POPA, PROPRIETAR P+1+M IN PANTELIMON

A fost cu mult mai simplu decat ma asteptam, totul a decurs in regula, sunt nmultumit de pret platit pe intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu – PUD

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR D+P+2 IN BUCURESTI

Ia legatura cu noi!