amenajari interioare

Servicii de amenajari interioare

Fie ca aveti o casa noua si va doriti sa o amenajati sau locuinta veche ar trebui renovata si reamenajata un arhitect amenajare interior AIA Proiect va ajuta in amenajarea, reamenajarea sau renovarea unui spatiu, casa sau apartament, birou sau functiuni mixte, prin furnizarea celor mai bune solutii de la idei de amenajare si suport pe tot parcursul avizarii sau autorizarii pentru modificari precum si punerea in practica, achizitia materialelor si mobilierului, urmarirea lucrarilor de executie pana in cel mai mic detaliu astfel incat rezultatul sa fie unul exact pe gustul si conform asteptarilor.

Un arhitect amenajare interior AIA Proiect, pe langa aspectul deosebit, luxos, minimalist sau clasic, va poate ajuta sa castigati spatiu pentru utilizare sau alte functiuni. Serviciile AIA Proiect imbina esteticul amenajarii cu utilitatea necesara sptiului amenajat pentru a maximiza efectele ambelor coordonate. Confortul si aspectul sunt elemente care se imbina definitoriu in rezultatul unui arhitect amenajare interior AIA Proiect. Toti colegii nostri implicati in amenajari interioare sunt arhitecti membrii ai Uniunii Arhitectilor din Romania si ai Ordinului Arhitectilor din Romania.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Tarifarea lucrarilor

Tarifarea lucrarilor se face transparent, in functie de suprafata, pentru fiecare tip de lucrare in parte, se prezinta devize de execuţie, astfel încât sa poata fi evaluata exact  lucrarea si ce servicii sunt incluse. Valoarea serviciilor se poate esalona pe tipuri de lucrari si termene de executie.

amenajari interioare

Preturile se negociază în funcţie de tipul de lucrari, complexitatea acestora şi termenele de executie. Pentru o lista de preturi orientative, vizitati pagina: Preturi. Pentru orice detalii legate de serviciile noastre, va rugam sa ne contactati si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Portofoliu

Ce spun clientii

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

Fam. Firescu, proprietari casa reamanajata in Bucuresti

Recomandam AIA Proiect pentru excelenta de care au dat dovada in proiectul de reamenajare casa pe care ni l-au facut. A meritat tot si din toate punctele de vedere. Suntem clienti multumiti si va vom recomnda tutror cunostintelor noastre care ar putea avea nevoie de voi.

Fam. Preda , proprietari P+2+M in Bucuresti

Am inceput prin a autoriza o modificare facuta si am continuat cu reamenajarea spatiului in care locuim. Din toate punctele de vedere, viata noastra s-a schimbat in bine. traiesti mai frumos intro casa frumoasa, motiv pentru care va multumim.

Fam. Chiriac, proprietari P+1 in Tancabesti

Ma bucur sa recunosc acum ca am fost la inceput foarte stresata de ce va iesi si cum vor decurge lucrarile. Am ajuns la AIA Proiect primind o recomandare de la familia prietenei fiicei mele si recomand mai departe pentru seriozitate, profesionalism, rapiditate si exceleta colaborare pe care am avut-o. La cat mai multe realizari

Daniela Toma, proprietar apartament in Bucuresti

O experienta importanta pentru noi la care ati participat cu succes si rezultate pe masura asteptarilor noastre. noi suntem multumiti de alegera facuta, speram ca si voi sunteti multumiti.

Fam. Bucurescu, proprietari P+2+M in Tunari

Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.

Victor Grama, proprietar P+2+M in Cheia

Fara AIA probabil ca aveam un cost cu 30% (din alte experiente) mai mare. Mai mult decat atat, am simtit ca va pasa de ceea ce ne dorim, ca va pasa de noi. A fost o placere sa lucram cu voi

Fam.Toflan, proprietari P+2 in Bucuresti

Am fost surprinsa la inceput de numarul de intrebari care aparent nu aveau legatura cu subiectul. Ne doream reamenajarea casei parintesti dar ei vroiau sa inteleaga stilul nostru de viata si nevoile noastre. Ne-au sustinut pana in momentul inaugurarii , si chiar si dupa, cu implicare si dedicatie, pentru noi AIA fost alegerea cea mai buna.

Sorina Pietreanu, proprietar P+M in Valea Doftanei

Foarte multumiti de colaborare si rezultatele ei, va recomandam pentru seriozitate si promptitudine dar si pentru ideile si experienta de care ati dat dovada.

Fam Dusan, proprietari P+2 in Bucuresti

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

Fam. Firescu, proprietari casa reamanajata in Bucuresti

Ne-au pus in practica ideile mai bine decat imi inchipuiam eu si asta fara sa depasim bugetul propus . Un feedback 200% pozitiv :), mult succes in continuare.!!!

Fam. Florea, proprietar P+2 in Ramnicu Valcea

Ia legatura cu noi!