consultanta achizitie imobil

Servicii de consultanta achizitii imobiliare

Servicii profesionale de consultanta achizitie imobiliara (teren sau cladire), consultanta de proiectare sau constructie atat pentru beneficiari persoane fizice sau juridice sau investitori, si companii/firme de constructii.

Echipa AIA Proiect are multiple specializari si ofera solutii pentru diverse probleme referitoare la imobilul pe care doriti sa-l achizitionati sau pe care doriti sa edificati. Adresam probleme foarte diverse de proiectare sau constructii si indiferent de complexitate folosim intreaga noastra expertiza pentru a furniza cele mai bune solutii cu cele mai exacte argumente

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

Serviciile AIA Proiect de Consultanta Achizitie imobiliara (teren sau cladire) va pot ajuta sa:

 • reduceti termenul de realizare a investitiei/constructiei

 • aveti acces la tehnici si cunostiinte specializate

 • reduceti semnificati costurile de executie viitoare

 • aveti posibilitatea de a folosi tehnici si tehnologii noi performante

 • aveti posibilitatea de a obtine evaluari si recomandari personalizate si dedicate

consultanta achizitie imobiliara
consultanta achizitie teren

Apelati la AIA Proiect deoarece la achizitionarea unui teren trebuie luati in calcul o serie de factori cum ar fi :

 • retragerile obligatorii fata de limitele de proprietate;

 • procentul maxim de ocupare al terenului (POT);

 • coeficientul de utilizare al terenului (CUT);

 • alti indicatori urbanistici;

 • existenta utilitatilor in zona;

 • natura terenului de fundare;

 • existenta unor eventuale conducte magistrale pe amplasament;

 • alti factori.

Cum va putem ajuta?

Timpul de desfasurare al fiecarei faze este diferit de la un proiect la altul, in functie de necesitatile dvs., de realitatile privind modul de organizare si derulare al activitatilor specifice fiecarei situatii / companie, de structura proceselor necesare identificarii celei mai potrivite solutii.

Stabilirea intregului parcurs al procesului de consultanta se va face numai dupa discutiile preliminare si negocierile pentru finalizarea contractului.

Consultanta AIA Proiect este un serviciu profesional de consiliere prin care se ofera asistenta specializata, sfaturi, solutii si ajutor independent pentru rezolvarea problemelor si îmbunatatirea situatiei actuale in care se afla solicitantul.

Serviciile noastre de consultanta livreaza solutii pentru îmbunatatirea performantelor partenerilor nostri (profitabilitate, eficienta, eficacitate, functionalitate) bazate pe capitalul intelectual si pe abilitatile si experienta fortei de munca a echipei AIA Proiect.

Etapele procesului de obtinere a acestor servicii de consultanta sunt adaptate in functie de nevoile clientului si de specificul serviciului solicitat. Unele proiecte si servicii de consultanta (Evaluarile imobiliare, de exemplu) urmeaza pasii ceruti de standardele si cadrul de reglementare national sau international al unui astfel de proiect.

Solicitati serviciile AIA Proiect deoarece la achizitionarea unui imobil existent trebuie luati in calcul o serie de factori cum ar fi :

 • anul executiei si starea structurii;

 • sistemul constructiv si materialele puse in opera;

 • analize non-invazive sau incercari si testari ale constructiilor si materialelor;

 • acte tehnice de specialitate care sa ateste realizarea investitiei: carte tehnica, proiect de executie, procese verbale de pe perioada executiei, certificate de calitate pentru materialele folosite,etc.;

Prin Consultanta Achizitie / Proiectare / Constructii va punem la dispozitie o gama larga servicii referitoare la:

 • achizitia oricarui tip de imobil: teren, casa sau apartament;

 • studii de fezabilitate investitii imobiliare;

 • evaluare imobiliara dupa standardele ANEVAR;

 • asistenta tehnica pe santier si urmarirea lucrarilor;

 • servicii dirigentie de santier;

 • servicii RTE (responsabil tehnic cu executia);

 • servicii CTC (controlul tehnic al calitatii);

 • verificarea tehnica a proiectelor;

 • intocmire caiete de sarcini;

 • management de proiect;

 • managementul proprietatii si mentenanta;

consultanta achizitii imobiliare

Ce spun clientii

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba.

Florian Stan, proprietar P+2 in Bran

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor.

Mihnea Savu, proprietar P+M in Mihailesti

1. Foarte bine.
2. Excelent.
3. Perfect. :)”

Florin Pana, proprietar P+1+M in Giurgiu

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

Bebe Ionescu, proprietar P+M in Focsani

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

Fam. Firescu, proprietari casa reamanajata in Bucuresti

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon

Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!

Fam Nemeth, proprietar P+1+M in Sibiu

Am beneficiat de serviciile de consultanta oferite de AIA Proiect ceea ce ne-a ajutat enorm. Alegerea a fost buna iar ajutorul oferit in obtinerea documentelor necesare ne-a eliberat mult timp si ne-a salvat costuri semnificative. Recoamandam AIA Proiect tuturor celor care inteleg valoarea parerii unui specialist si ROI.

Valeriu Tudor , proprietar P+2 in Pitesti

Recomandam AIA Proiect pentru excelenta de care au dat dovada in proiectul de reamenajare casa pe care ni l-au facut. A meritat tot si din toate punctele de vedere. Suntem clienti multumiti si va vom recomnda tutror cunostintelor noastre care ar putea avea nevoie de voi.

Fam. Preda , proprietari P+2+M in Bucuresti

Ma bucur sa recunosc acum ca am fost la inceput foarte stresata de ce va iesi si cum vor decurge lucrarile. Am ajuns la AIA Proiect primind o recomandare de la familia prietenei fiicei mele si recomand mai departe pentru seriozitate, profesionalism, rapiditate si exceleta colaborare pe care am avut-o. La cat mai multe realizari

Daniela Toma , proprietar apartament in Bucuresti

O experienta importanta pentru noi la care ati participat cu succes si rezultate pe masura asteptarilor noastre. noi suntem multumiti de alegera facuta, speram ca si voi sunteti multumiti.

Fam. Bucurescu, proprietari P+2+M in Tunari

Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.

Victor Grama , proprietar P+2+M in Cheia

Am stiu de la inceput faptul ca nu va fi un proiect usor dar colaborarea cu AIA Proiect ne-a schimbat considerabil pereceptiile. Foarte multumiti de tot la un pret care a facut diferenta. Recomandam oricui are nevoie de servicii similare sa lucreze cu AIA Proiect.

Fam. Topoloveanu, Proprietari P+M in Urziceni

Pentru noi, faptul ca am fost aproape tot timpul in contact cu Florin pe parcusrul lucrarii a reprezentat foarte mult. Ne-a ajutat sa alegem variantele cele mai bune, profitabile si pe masura nevoilor noastre. Mult succes in continuare in activitatea pe care o desfasurati

Fam. Varlan, proprietar P+3 in Bucuresti

O experienta de care suntem total multumiti, recomandam pentru profesionalism, promptitudine, seriozitate, dedicatie si onestitate. Vom apela ori de cate ori vom mai avea ocazia.

Fam. Soare, proprietari P+2 in Saftica

Fara AIA probabil ca aveam un cost cu 30% (din alte experiente) mai mare. Mai mult decat atat, am simtit ca va pasa de ceea ce ne dorim, ca va pasa de noi. A fost o placere sa lucram cu voi

Fam.Toflan, proprietari P+2 in Bucuresti

Am fost surprinsa la inceput de numarul de intrebari care aparent nu aveau legatura cu subiectul. Ne doream reamenajarea casei parintesti dar ei vroiau sa inteleaga stilul nostru de viata si nevoile noastre. Ne-au sustinut pana in momentul inaugurarii , si chiar si dupa, cu implicare si dedicatie, pentru noi AIA fost alegerea cea mai buna.

Sorina Pietreanu, proprietar P+M in Valea Doftanei

Foarte multumiti de colaborare si rezultatele ei, va recomandam pentru seriozitate si promptitudine dar si pentru ideile si experienta de care ati dat dovada.

Fam Dusan, proprietari P+2 in Bucuresti

Ia legatura cu noi!