consultanta achizitie imobil

Servicii de consultanță achiziții imobiliare

Servicii profesionale de consultanță achiziție imobiliară (teren sau clădire), consultanță de proiectare sau construcție atât pentru beneficiari persoane fizice sau juridice / investitori și companii/firme de construcții.

Echipa AIA Proiect are multiple specializări și oferă soluții pentru diverse probleme referitoare la imobilul pe care doriți să-l achiziționați sau pe care doriți să îl edificați. Adresăm probleme foarte diverse de proiectare sau construcții și indiferent de complexitate, folosim întreaga noastră expertiză pentru a furniza cele mai bune soluții cu cele mai exacte argumente.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Serviciile AIA Proiect de Consultanță Achiziție imobiliară (teren sau clădire) vă pot ajuta să:

 • reduceți termenul de realizare a investiției/construcției

 • aveți acces la tehnici și cunostințe specializate

 • reduceți semnificativ costurile de execuție viitoare

 • aveți posibilitatea de a folosi tehnici și tehnologii noi, performante

 • aveți posibilitatea de a obține evaluări și recomandări personalizate / dedicate

consultanta achizitie imobiliara
consultanta achizitie teren

Apelați la AIA Proiect deoarece la achizitionarea unui teren trebuie să luați în calcul o serie de factori cum ar fi :

 • retragerile obligatorii față de limitele de proprietate;

 • procentul maxim de ocupare al terenului (POT);

 • coeficientul de utilizare al terenului (CUT);

 • alți indicatori urbanistici;

 • existența utilităților în zonă;

 • natura terenului de fundare;

 • existența unor eventuale conducte magistrale pe amplasament;

 • alți factori.

Cum va putem ajuta?

Timpul de desfășurare al fiecărei faze este diferit de la un proiect la altul, în funcție de necesitățile dvs., de realitățile privind modul de organizare și derulare al activităților specifice fiecărei situații / companie, de structura proceselor necesare identificării celei mai potrivite soluții.

Stabilirea întregului parcurs al procesului de consultanță se va face numai după discuțiile preliminare și negocierile pentru finalizarea contractului.

Consultanța AIA Proiect este un serviciu profesional de consiliere prin care se oferă asistență specializată, sfaturi, soluții și ajutor independent pentru rezolvarea problemelor și îmbunatațirea situației actuale în care se află solicitantul.

Serviciile noastre de consultanță livrează soluții pentru îmbunătățirea performanțelor partenerilor noștri (profitabilitate, eficiență, eficacitate, funcționalitate) bazate pe capitalul intelectual și pe abilitățile și experiența forței de muncă a echipei AIA Proiect.

Etapele procesului de obținere a acestor servicii de consultanță sunt adaptate în funcție de nevoile clientului și de specificul serviciului solicitat. Unele proiecte și servicii de consultanță (Evaluarile imobiliare, de exemplu) urmează pașii ceruți de standardele și cadrul de reglementare național sau internațional al unui astfel de proiect.

Solicitați serviciile AIA Proiect deoarece la achiziționarea unui imobil existent trebuie să luați în calcul o serie de factori cum ar fi :

 • anul execuției și starea structurii;

 • sistemul constructiv și materialele puse în operă;

 • analize non-invazive sau încercări și testări ale construcțiilor și materialelor;

 • acte tehnice de specialitate care să ateste realizarea investiției: carte tehnică, proiect de execuție, procese verbale de pe perioada execuției, certificate de calitate pentru materialele folosite, etc.;

Prin Consultanță Achiziție / Proiectare / Construcții vă punem la dispoziție o gamă largă servicii referitoare la:

 • achiziția oricărui tip de imobil: teren, casă sau apartament;

 • studii de fezabilitate investiții imobiliare;

 • evaluare imobiliară dupa standardele ANEVAR;

 • asistență tehnică pe șantier și urmărirea lucrărilor;

 • servicii dirigenție de șantier;

 • servicii RTE (responsabil tehnic cu execuția);

 • servicii CTC (controlul tehnic al calității);

 • verificarea tehnică a proiectelor;

 • întocmire caiete de sarcini;

 • management de proiect;

 • managementul proprietății și mentenanță;

consultanta achizitii imobiliare

Ce spun clienții

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba.

Florian Stan, proprietar P+2 in Bran

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor.

Mihnea Savu, proprietar P+M in Mihailesti

1. Foarte bine.
2. Excelent.
3. Perfect. :)”

Florin Pana, proprietar P+1+M in Giurgiu

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

Bebe Ionescu, proprietar P+M in Focsani

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

Fam. Firescu, proprietari casa reamanajata in Bucuresti

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon

Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!

Fam Nemeth, proprietar P+1+M in Sibiu

Am beneficiat de serviciile de consultanta oferite de AIA Proiect ceea ce ne-a ajutat enorm. Alegerea a fost buna iar ajutorul oferit in obtinerea documentelor necesare ne-a eliberat mult timp si ne-a salvat costuri semnificative. Recoamandam AIA Proiect tuturor celor care inteleg valoarea parerii unui specialist si ROI.

Valeriu Tudor , proprietar P+2 in Pitesti

Recomandam AIA Proiect pentru excelenta de care au dat dovada in proiectul de reamenajare casa pe care ni l-au facut. A meritat tot si din toate punctele de vedere. Suntem clienti multumiti si va vom recomnda tutror cunostintelor noastre care ar putea avea nevoie de voi.

Fam. Preda , proprietari P+2+M in Bucuresti

Ma bucur sa recunosc acum ca am fost la inceput foarte stresata de ce va iesi si cum vor decurge lucrarile. Am ajuns la AIA Proiect primind o recomandare de la familia prietenei fiicei mele si recomand mai departe pentru seriozitate, profesionalism, rapiditate si exceleta colaborare pe care am avut-o. La cat mai multe realizari

Daniela Toma , proprietar apartament in Bucuresti

O experienta importanta pentru noi la care ati participat cu succes si rezultate pe masura asteptarilor noastre. noi suntem multumiti de alegera facuta, speram ca si voi sunteti multumiti.

Fam. Bucurescu, proprietari P+2+M in Tunari

Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.

Victor Grama , proprietar P+2+M in Cheia

Am stiu de la inceput faptul ca nu va fi un proiect usor dar colaborarea cu AIA Proiect ne-a schimbat considerabil pereceptiile. Foarte multumiti de tot la un pret care a facut diferenta. Recomandam oricui are nevoie de servicii similare sa lucreze cu AIA Proiect.

Fam. Topoloveanu, Proprietari P+M in Urziceni

Pentru noi, faptul ca am fost aproape tot timpul in contact cu Florin pe parcusrul lucrarii a reprezentat foarte mult. Ne-a ajutat sa alegem variantele cele mai bune, profitabile si pe masura nevoilor noastre. Mult succes in continuare in activitatea pe care o desfasurati

Fam. Varlan, proprietar P+3 in Bucuresti

O experienta de care suntem total multumiti, recomandam pentru profesionalism, promptitudine, seriozitate, dedicatie si onestitate. Vom apela ori de cate ori vom mai avea ocazia.

Fam. Soare, proprietari P+2 in Saftica

Fara AIA probabil ca aveam un cost cu 30% (din alte experiente) mai mare. Mai mult decat atat, am simtit ca va pasa de ceea ce ne dorim, ca va pasa de noi. A fost o placere sa lucram cu voi

Fam.Toflan, proprietari P+2 in Bucuresti

Am fost surprinsa la inceput de numarul de intrebari care aparent nu aveau legatura cu subiectul. Ne doream reamenajarea casei parintesti dar ei vroiau sa inteleaga stilul nostru de viata si nevoile noastre. Ne-au sustinut pana in momentul inaugurarii , si chiar si dupa, cu implicare si dedicatie, pentru noi AIA fost alegerea cea mai buna.

Sorina Pietreanu, proprietar P+M in Valea Doftanei

Foarte multumiti de colaborare si rezultatele ei, va recomandam pentru seriozitate si promptitudine dar si pentru ideile si experienta de care ati dat dovada.

Fam Dusan, proprietari P+2 in Bucuresti

Ia legatura cu noi!