Proiecte Case

Proiecte Case tip sau personalizate

Proiecte Case – Catalog

↓↓↓ Proiecte case – catalog cu documentații recente, găsiți la finalul acestui text ↓↓↓

Construcția casei este o misiune foarte importantă pentru oricine pornește la acest drum iar rezultatul trebuie să fie plin de satisfacție și realizări: o casă de vis. Parcursul acesta începe cu alegerea unui proiect de casă. Oferim în secțiunea de mai jos o colecție de proiecte de casă ce pot fi bine adaptate necesităților actuale și viitoare ale oricărui beneficiar.

Toate aceste modele de casă iau în considerare și folosesc cel mai bine avantajele terenului pe care vor fi amplasate, ale zonei și poziționarea. Lipsa experienței în construcții face ca foarte mulți beneficiari să piardă atât bani cât și calitate în execuție. De aceea pregătirea, cunoștințele și experiența noastră acumulată în peste 500 de proiecte de casă întocmite vor salva: timp, bani și calitate pentru o casă așa cum vă doriți. Vă punem la dispoziție o gamă largă de proiecte case tip sau planuri de casă personalizate, perfect adaptabile. Avem modele de casă pentru orice familie!

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

De ce să alegi profesioniști cu experiență?

  • Echipa AIA Proiect este multidisciplinară, dispune de cunoștințe vaste de proiectare și o experiență impresionanată în realizarea de proiecte case adaptabile amplasamentului dorit de beneficiari. Avem modele de casă pentru orice teren și orice familie.

  • Oferim o gamă largă de servicii adiacente pe care beneficiarii secțiunii proiecte case le pot accesa cu prioritate și la costuri avantajoase.

  • Punem la dispoziția dvs. un catalog de proiecte case și personal specializat, un consultant în vederea achiziției precum și manager de proiect dedicat pe toată perioada proiectării și execuției, de la faza de concept a planului de casă și până la recepția finală a construcției.

  • GARANTĂM că toate proiectele noastre obțin AUTORIZAȚIA DE CONSTRUIRE. Suntem proiectanți de case cu experiență acumulată în foarte mulți ani petrecuți pe șanatiere.

  • NU suntem intermediari! Toate aceste proiecte de casă sunt originale 100% și sunt concepute de noi.

Care sunt etapele unui proiect de casa cu AIA Proiect

1. Consultările inițiale

Parte cea mai importantă la începerea unui proiect casă tip sau personalizat este discuția inițială în care vă ascultăm părerile, cerințele și visul pe care doriți să-l împliniți. Analizăm împreună cele mai bune soluții, inclusiv lucrurile care țin de așteptari prezente și viitoare de la acest proiect de casă. Adaptăm întotdeauna proiectul la stilul de viață, amplasamentul și bugetul disponibil.

2. Definitivarea și verificarea unui proiect de casă:

Când toate elementele proiectului au fost bine definite și coroborate, documentele preliminare vă sunt prezentate iar această primă versiune a proiectului casei va fi evaluată împreună cu personalul noastru specializat pentru a fi siguri că totul este așa cum vă doriți. Opțiunea finală vă apartine exclusiv și vă este supusă aprobării în vederea definitivării acestui proiect. Noi vă prezentăm iar dvs. alegeți modelul de casă dorit.

3. Documentația de autorizare și construcție

Odată personalizat și definitivat un proiect de casă, vă punem la dispoziție, în funcție de cerințele pe care ni le adresați, documentația pentru autorizare și construire împreună cu tot suportul nostru pentru a pune în operă visul dvs. Proiectul nostru este complet și include arhitectura, structura și instalațiile. Furnizăm recomandări generale și particulare referitoare la orice proiect în vederea obținerii autorizației și construirii. Vă oferim tot suportul pentru obținerea autorizatiei de construire, pentru acest demers. Dacă este necesar, vă consiliem pe toată durata execuției.

Întrebări Frecvente – proiecte case tip sau personalizate

Cât costă un proiect de casă?2021-06-11T10:55:10+03:00

Suntem un birou de proiectare ale cărui prețuri se raportează de regulă și sunt calculate în funcție de complexitatea proiectului. Discuția inițială în care trebuie să înțelegem care sunt așteptările pe care le aveți este GRATUITĂ urmând ca apoi să vă putem pune la dispoziție o ofertă comercială exactă și total adaptată cerințelor dvs. Un proiect de casă tip din secțiunea colecție proiecte case de pe website are prețul temei de proiectare afisat în pagina proprie. Un proiect de casă personalizat va avea un preț ce se va calcula în funcție de complexitatea acestuia. Prețul unui proiect de casă de la AIA Proiect nu este niciodată calculat în funcție de valoarea investiției dvs. De cele mai multe ori, plecând de la un proiect de casă tip costurile realizării unui proiect casă personalizată sunt reduse semnificativ. Vă încurajăm să avem o primă discuție pentru a vă prezenta serviciile noastre.

Cât durează până primesc proiectul de casă?2021-06-11T10:48:19+03:00

De regulă, timpul de execuție al unui proiect de casă tip sau personalizat se limitează la câteva săptămâni. Cel mai mult este influențat acest termen de cât de hotarîți sunteți dvs. și cât de repede ne puteți pune la dispoziție toate informațiile necesare în vederea realizării acestui proiect de casă pe care vi-l doriți. Pentru a afla cu exactitate un termen, vă invităm la o discuție detaliată.

Cu acest proiect de casă voi obține autorizația de construire?2021-06-11T10:45:18+03:00

Da! Orice proiect de casă predat de AIA Proiect este întocmit astfel încât să obțină autorizația de construire. Toate proiectele noastre au obținut autorizația de construire. În cazul în care nu suntem siguri că un proiect de casă poate obține autorizația de construire vă spunem de la prima discuție înaintea prezentării ofertei noastre și NU vom demara activitatea pentru acesta.

Toți colegii noștri implicați în proiectare sunt arhitecti membri ai Uniunii Arhitectilor din Romania și ai Ordinului Arhitectilor din Romania coordonați de managerul echipei, Lector Doctor Arhitect la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Contactați-ne acum la 0722494447 sau la detalii@aia-proiect.ro.

Cum să cauți în secțiunea proiecte case

Înainte să parcurgeți secțiunea proiecte case, pentru a avea o experiență cât mai plăcută și a alege cu obiectivitate, este preferabil să aveți cunoscute câteva caracterisitici importante ale modelului casei pe care îl doriți. Pentru aceasta am pregătit o listă de întrebări care să vă ajute în clarificarea și prioritizarea acestora.

Cum v-ar plăcea să arate casa dvs.? Aveți o variantă care vă atrage atenția din secțiunea proiectelor de casă întalnită până acum? Ce ați schimba la ea?

Aveți un stil preferat pentru proiectul de casa? Cum se încadrează acesta în amplasamentul pe care doriți să o pozitionați?

Care este investiția optimă pe care vreți să o faceți în casa pe care o doriți? Investiția se va face odată sau în etape?

Câte persoane vor locui în casă? Care este spațiul de care vreți să se bucure fiecare persoană? De ce facilități doriți să dispună acest proiect de casă?

Selectați unul dintre aceste proiecte de casă tip prezentate mai jos și contactați-ne dacă vreți să aflați:

  • cu ce să începeți construcția unei case

  • de câți bani aveți nevoie pentru casa visată

  • care sunt demersurile și autorizațiile de care aveți nevoie

  • unde să gasești constructori de bună calitate, cu experiență și corecți

  • unde să gasiți furnizori serioși ce practică prețuri convenabile

În secțiunea de proiecte case veți putea opta pentru diferite variante iar în dreapta paginii se pot filtra în funcție de mai multe criterii aceste proiecte de casă prezentate în catalog. Dacă nici unul din proiectele pe care le vizualizati nu corespunde așteptărilor dar aveti idee despre cum ar trebui să arate casa dvs. vă invităm la o discuție pentru a vă pune în practică sugestiile. În mod uzual proiectăm case în București sau Ilfov.

Gașiți mai jos o parte din colecția AIA Proiect de modele de casă cu concept unic. Dacă nu sunteți siguri că ați găsit ceea ce vă doriți, vom fi bucuroși să vă proiectam visul pe care dvs. să-l puteți trăi mai repede.

Categorii de proiecte

Catalog Proiecte Case AIA Proiect

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top