Proiecte Case

Acasa/Proiecte Case

Proiecte Case tip sau personalizate

Proiecte Case – Catalog

↓↓↓ Proiecte case – catalog cu documentatii recent executate, este prezentat la finalul acestui text ↓↓↓

Constructia casei este o misiune foarte importanta pentru oricine porneste la acest drum iar rezultatul trebuie sa fie plin de satisfactie si realizari: o casa de vis. Parcursul acesta incepe cu alegerea unui proiect de casa. Oferim in sectiunea de mai jos o colectie de proiecte de casă ce pot fi bine adaptate necesitatilor actuale si viitoare ale oricarui beneficiarilor.

Toate aceste modele de casa  iau in considerare si folosesc cel mai bine avantajele terenului pe care vor fi amplasate, ale zonei si pozitionarii. Lipsa experientei in constructii face ca foarte multi beneficiari sa piarda atat bani cat si calitate in executie. De aceea pregatirea, cunostintele si experienta noastra acumulata in peste 500 de proiecte de casă intocmite vor salva: timp, bani si calitate pentru o casa asa cum va doriti. Va punem la dispozitie o gama larga de proiecte case tip sau planuri de casa personalizate, perfect adaptabile nevoilor. Avem modele de casa pentru orice familie!

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

De ce sa alegi profesionisti cu experienta?

  • Echipa AIA Proiect este multidisciplinara, dispune de cunostinte vaste de proiectare si o experienta impresionanata in realizarea de proiecte case adaptabile amplasamentului dorit de beneficiari. Avem modele de casa pentru orice teren si orice familie.

  • Oferim o gama larga de servicii adiacente pe care beneficiarii sectiunii proiecte case le pot accesa cu prioritate si la costuri avantajoase

  • Punem la dispozitia dvs. un catalog de proiecte case si personal specializat, un consultant in vederea achizitiei precum si manager de proiect dedicat pe toata perioada proiectarii si executiei, de la faza de concept a planului de casa si pana la receptia finala a constructiei.

  • GARANTAM ca toate proiectele noastre obtin AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE. Suntem proiectanti de case cu experienta acumulata in foarte multi ani.

  • NU suntem intermediari! Toate aceste proiecte de casa sunt originale 100% si sunt facute de noi.

Care sunt etapele unui proiect de casa AIA Proiect

1. Consultarile initiale

Parte cea mai importanta la inceperea unui proiect casa tip sau personalizat este discutia initiala in cara va ascultam parerile, aspiratiile si visul pe care doriti sa-l impliniti. Analizam impreuna cele mai bune solutii, inclusiv lucrurile care tin de asteptari prezente si viitoare de la aceste proiecte case. Adaptam intotdeauna proiectul la stilul de viata, amplasament si bugetul disponibil.

2. Definitivarea si verificarea unui proiect de casa:

Cand toate elementele proiectului au fost bine definite si coroborate, documentele preliminare va sunt prezentate iar aceasta prima versiune a proiectului casei va fi evaluata impreuna cu personalul noastru specializat pentru a fi siguri ca totul este asa cum va doriti. Optiunea finala va apartine exclusiv si va este supusa aprobarii in vederea definitivarii acestui proiect de casa tip sau personalizat. Noi va prezentam iar dvs alegeti modelul de casa dorit.

3. Documentatia de autorizare si constructie

Odata personalizat si definitivat un proiect de casă, va punem la dispozitie in functie de cerintele pe care ni le adresati documentatia pentru autorizare si construire impreuna cu tot suportul nostru pentru a pune in opera visul dvs. Proiectul nostru este complet si include arhitectura, structura si instalatiile. Furnizam recomandari generale si particulare referitoare la orice proiect in vederea obtinerii autorizatiei si construirii. Va oferim tot suportul pentru obtinerea autorizatiei de construire, pentru acest demers. Daca este necesar va consiliem pe toata durata executiei.

Intrebari Frecvente – proiecte case tip sau personalizate

Cat costa un proiect de casa?2020-03-18T19:34:55+03:00

Suntem un birou de proiectare ale carui preturi se raporteaza de regula si sunt calculate la metru patrat suprafata construita desfasurata. Discutia initiala in care trebuie sa intelegem care sunt asteptarile pe care le aveti este GRATUITA urmand ca apoi sa va putem pune la dispozitie o oferta comerciala exacta si adaptata cerintelor dvs. Un proiect de casa tip din sectiunea colectie proiecte case de pe website are pretul temei de proiectare afisat in pagina proprie. Un proiect casa personalizata va avea un pret ce se va calcula in functie de complexitatea acestuia. Pretul unui proiect casa de la AIA Proiect nu este niciodata calculat in functie de investitia dvs. De cele mai multe ori, plecand de la un proiect de casa tip costurile realizarii unui proiect casa personalizata sunt reduse semnificativ. Va incurajam sa avem o prima discutie pentru a afla tot ce va putem pune la dispozitie.

Cat dureaza pana primesc un proiect de casa?2020-03-18T19:33:24+03:00

De regula timpul de executie al unui proiect de casa tip sau personalizat este de cateva saptamani. Cel mai mult este influentat acest termen de cat de hotarit sunteti dvs si cat de repede ne puteti pune la dispozitie toate informatiile necesare in vederea realizarii acestui proiect casa pe are vi-l doriti. Pentru a afla cu exactitate un termen va invitam la o discutie detaliata.

Cu acest proiect de casa voi obtine autorizatia de construire?2020-03-18T19:32:40+03:00

Da! Orice proiect casa predat de AIA Proiect este intocmit astfel incat sa obtina autorizatia de construire. Toate proiectele noastre au obtinut autorizatia de construire. In cazul in care nu suntem siguri ca un proiect de casa poate obtine autorizatia de construire va spunem de la prima discutie inaintea prezentarii ofertei noastre si NU vom demara activitatea pentru acesta.

Toti colegii nostri implicati in proiectare sunt arhitecti membri ai Uniunii Arhitectilor din Romania si ai Ordinului Arhitectilor din Romania coordonati de managerul echipei Lector Doctor Arhitect la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Contactati-ne acum la 0722494447 sau la detalii@aia-proiect.ro.

Cum sa cauti in sectiunea proiecte case

Inainte sa parcurgeti sectiunea proiecte case, pentru a avea o experienta cat mai placuta si a alege cu obiectivitate, este preferabil sa aveti cunoscute cateva caracterisitici importante ale modelului casei pe care o doriti. Pentru aceasta am pregatit o lista de intrebari care sa va ajute in clarificarea si prioritizarea acestora.

Cum v-ar place sa arate casa dvs.? Aveti o varianta care va place din sectiunea proiectelor de casa intalnita pana acum? Ce ati schimba la ea?

Aveti un stil preferat pentru proiectul de casa? Cum se incadreaza acesta in amplasamentul pe care doriti sa o pozitionati?

Care este investitia optima pe care vreti sa o faceti in casa pe care o doriti? Investitia se va face odata sau pe etape?

Cate persoane vor locui in casa? Care este spatiul de care vreti sa se bucure fiecare persoana? De ce facilitati doriti sa dispuna un proiect de casa?

Selectati unul dintre aceste proiecte de casa tip prezentate mai jos si contactati-ne daca vreti sa aflati:

  • cu ce sa incepeti constructia unei case

  • de cati bani aveti nevoie pentru casa visata

  • care sunt demersurile si autorizatiile de care aveti nevoie

  • unde sa gasesti constructori de buna calitate, cu experienta si corecti

  • unde sa gasiti furnizori seriosi ce practica preturi convenabile

In sectiunea de proiecte case veti putea opta pentru diferite variante iar in dreapta paginii se pot filtra in functie de mai multe criterii aceste proiecte de casa prezentate in catalog. Daca nici unul din proiectele pe care le vizualizati nu corespunde asteptarilor dar aveti idee despre cum ar trebui sa arate casa dvs va invitam la o discutie pentru a pune in practica sugestiile dvs. In mod uzual proiectam case in Bucuresti sau Ilfov.

Gasiti mai jos o parte din colectia AIA Proiect de modele de casa cu concept unic. Daca nu sunteti siguri ca ati gasit ceea ce va doriti, vom fi bucurosi sa va proiectam visul pe care dvs. sa-l puteti trai mai repede.

Categorii de proiecte

Catalog Proiecte Case AIA Proiect

Go to Top