calcul G

Raport Calcul G

Raport Calcul G, calcul coeficient de izolare termica (coeficient global G) denumit de majoritatea primariilor Calcul G este obligatoriu in cazul in care se doreste obtinerea autorizariei de construire sau a unui aviz de la inspectoratul de stat pentru constructii. Un Calcul G sau Calcul coeficientului global G este solicitat pentru toate imobilele proiectate.

Cel mai bun pret pentru un raport de tip Calcul global G pentru orice cladire din Romania aici: 0722494447 sau detalii@aia-proiect.ro.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

Coeficientul termic global G (Calcul G)

servicii raport global g bucuresti

Un calcul de coeficient termic calcul G global exprima eficienta termica a constructiei. In functie de rezultatele obtinute este preferabil sa aveti in vedere optimizarea izolatiei termice a acesteia. Cerintele moderne de confort termic impun o noua strategie in directia modului in care se realizeaza izolatia termica a cladirilor.

Pierderile de energie, in contextul crizei economice actuale impun o abordare optimizata si eficientizata a performantei energetice, in consecinta masurile impuse de noile reglementari privind proiectarea cladirilor din punct de vedere termic si analizarea comportamentului termoenergetic al cladirilor existente sunt binevenite. In documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire trebuie inclus obligatoriu şi un breviar de Calcul G. Acesta este un memoriu, un breviar de Calcul Coeficient Global de Izolare Termică care scoate în evidenţă eficienţa soluţiei de izolare termică. Autorizatia de construire se obtine doar dupa completarea dosarului de autorizare cu Calculul G (denumit in certificatul de urbanism uneori Calcul Coeficientul de Izolare Termica).

Ce spun clientii

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.
Fam.Caliman, proprietari P+2 in Buzau
Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt - eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram
Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon
Am rezolvat cu succes problema legata de calculul G beneficiind de serviciile AIA Proiect. Recomand oricui are nevoie
Florin Dinu, proprietar P+1 in Bucuresti
Promptitudine si seriozitate la superlativ
Fam. Cristescu, proprietari P+2 in Constanta
Am fost foarte multumiti de colaborarea cu AIA Proiect, am trimis toate detaliile cerute pe email, pentru ca noi suntem din Brasov, si am primit calculul G solicitat de cei de la primarie in mai putin de 24 de ore. Mult succes in continuare
Corneliu Toma , proprietar P+1 in Brasov
Cel mai bun pret s-a dovetit a fi si cea mai buna alegere, multumim frumos pentru ajutor si seriozitate
Irina Savu, proprietar vila in Pantelimon
Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!
Fam Nemeth , proprietar P+1+M in Sibiu
Am beneficiat de serviciile de consultanta oferite de AIA Proiect ceea ce ne-a ajutat enorm. Alegerea a fost buna iar ajutorul oferit in obtinerea documentelor necesare ne-a eliberat mult timp si ne-a salvat costuri semnificative. Recoamandam AIA Proiect tuturor celor care inteleg valoarea parerii unui specialist si ROI.
Valeriu Tudor, proprietar P+2 in Pitesti
Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.
Victor Grama , proprietar P+2+M in Cheia
Pentru noi, faptul ca am fost aproape tot timpul in contact cu Florin pe parcusrul lucrarii a reprezentat foarte mult. Ne-a ajutat sa alegem variantele cele mai bune, profitabile si pe masura nevoilor noastre. Mult succes in continuare in activitatea pe care o desfasurati
Fam. Varlan, proprietar P+3 in Bucuresti

Ia legatura cu noi!