calcul G

Raport Calcul G

Raport Calcul G, calcul coeficient de izolare termica (coeficient global G) denumit de majoritatea primăriilor Calcul G este obligatoriu în cazul în care se urmărește obținerea autorizației de construire sau a unui aviz de la inspectoratul de stat în construcții. Un Calcul G sau Calcul coeficientului global G poate fi solicitat pentru toate imobilele proiectate.

Cel mai bun preț pentru un raport de tip Calcul global G pentru orice cladire din România găsiți aici: 0722494447 sau detalii@aia-proiect.ro.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Coeficientul termic global G (Calcul G)

servicii raport global g bucuresti

Un calcul de coeficient termic calcul G global exprimă eficiența termică a construcției. În funcție de rezultatele obținute, este preferabil să aveți în vedere optimizarea izolației termice a acesteia. Cerințele moderne de confort termic impun o nouă abordare în directia modului în care se realizează izolația termică a clădirilor.

Pierderile de energie, în contextul crizei energetice care se preconizează impun o abordare optimizată și eficientizată a performanței energetice, în consecință măsurile impuse de noile reglementări privind proiectarea clădirilor din punct de vedere termic și analizarea comportamentului termoenergetic al clădirilor existente sunt binevenite. În documentaţia pentru obţinerea autorizației de construire trebuie inclus (obligatoriu) şi un breviar de Calcul G. Acesta este un memoriu, un breviar al Calculului Coeficientului Global de Izolare Termică care scoate în evidenţă eficienţa soluţiei de izolare termică. Autorizația de construire se obține doar după completarea dosarului de autorizare cu Calculul G (denumit în certificatul de urbanism, uneori Calcul Coeficient G de Izolare Termica).

Ce spun clienții

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

Fam.Caliman, proprietari P+2 in Buzau

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon

Am rezolvat cu succes problema legata de calculul G beneficiind de serviciile AIA Proiect. Recomand oricui are nevoie

Florin Dinu, proprietar P+1 in Bucuresti

Promptitudine si seriozitate la superlativ

Fam. Cristescu, proprietari P+2 in Constanta

Am fost foarte multumiti de colaborarea cu AIA Proiect, am trimis toate detaliile cerute pe email, pentru ca noi suntem din Brasov, si am primit calculul G solicitat de cei de la primarie in mai putin de 24 de ore. Mult succes in continuare

Corneliu Toma , proprietar P+1 in Brasov

Cel mai bun pret s-a dovetit a fi si cea mai buna alegere, multumim frumos pentru ajutor si seriozitate

Irina Savu, proprietar vila in Pantelimon

Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!

Fam Nemeth , proprietar P+1+M in Sibiu

Am beneficiat de serviciile de consultanta oferite de AIA Proiect ceea ce ne-a ajutat enorm. Alegerea a fost buna iar ajutorul oferit in obtinerea documentelor necesare ne-a eliberat mult timp si ne-a salvat costuri semnificative. Recoamandam AIA Proiect tuturor celor care inteleg valoarea parerii unui specialist si ROI.

Valeriu Tudor, proprietar P+2 in Pitesti

Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.

Victor Grama , proprietar P+2+M in Cheia

Pentru noi, faptul ca am fost aproape tot timpul in contact cu Florin pe parcusrul lucrarii a reprezentat foarte mult. Ne-a ajutat sa alegem variantele cele mai bune, profitabile si pe masura nevoilor noastre. Mult succes in continuare in activitatea pe care o desfasurati

Fam. Varlan, proprietar P+3 in Bucuresti

Ia legatura cu noi!