Servicii de proiectare

AIA Proiect ofera servicii de proiectare completa (arhitectura, structura, instalatii) pentru realizarea de solutii de toate dimensiunile, de la nivelul unui proiect de casa, de constructie casa sau mansardare, avizare, documentare si pana la realizarea de studii complexe de fezabilitate sau project management pentru constructia de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau publice. Punem la dispozitia partenerilor nostri o gama completa de servicii de arhitectura urmarind tot procesul de la achizitia terenului pana la managementul cladirii.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

NE PUTETI CONTACTA PENTRU ORICARE DIN SERVICIILE DE PROIECTARE DE MAI JOS:

 • Servicii de proiectare pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, cu toate fazele de proiectare (autorizatie de construire DTAC, proiect tehnic si detalii de executie).

 • Servicii de proiectare si intocmire documentatii specifice necesare desfiintarilor si demolarilor (DTAD – releveu + intocmire documentatie tehnica).

 • Modificari interioare (pereti neportanti, pereti compartimentare, etc.), intocmire documentatie tehnica DTAC .

 • Studii de prefezabilitate si fezabilitate, studii de urbanism si insertie.

 • Relevee de specialitate pentru cladiri rezidentiale si industriale, instalatii, etc.

 • Consultanta de specialitate si in domeniile conexe.

 • Conversii functionale si diverse transformari, schimbari ale destinatiilor cladirilor.

 • Documentatii si materiale de prezentare (animatii, concept 3D, albume prezentare etc.).

 • Machete de ansamblu si obiect.

 • Documentatii pentru eliberarea Certificatului De Urbanism.

 • Consultanta tehnica si intocmire documentatie pentru obtinerea avizelor de amplasament si studiilor de specialitate specificate in Certificatul de Urbanism.

 • Idei, concept si studiu solutie proiect de arhitectura, structura si instalatii.

 • Consultanta tehnica in obtinerea studiilor de specialitate (expertize tehnice, studii geotehnice).

 • Proiecte Tehnice si Detalii De Executie (D.T.P.T., D.T.D.E.). Intocmire Antemasuratori si Caiete de Sarcini.

 • Evaluare Imobiliara (Raport Evaluare imobiliara acreditat de ANEVAR – Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România)

 • Consultanta tehnica, Asistenta de santier si Urmarire a lucrarilor de executie.

 • Documentatii pentru obtinerea unui aviz ISU / autorizatie de pompieri si proiecte de securitate la incendiu si scenariu la foc, verificari si rapoarte de expertiza

 • Consultanta achizitie imobile si Servicii de Proiectare amenajari interioare sau exterioare / propuneri de amenajare si mobilare, proiectare mobilier (pal si lemn masiv).

EXCELENTA IN PROIECTARE SI ALTE SERVICII AUXILIARE

Proiectare 90%
Amenajari 80%
Consultanta 75%
Evaluare Imobiliara 80%

Ce spun clientii

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba

FLORIAN STAN, PROPRIETAR P+2 IN BRAN

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

FAM.CALIMAN, PROPRIETARI P+2 IN BUZAU

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor

MIHNEA SAVU, PROPRIETAR P+M IN MIHAILESTI

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

FAM. DUMITRESCU, PROPRIETARI P+M IN GIURGIU

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Bravo!!!

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

BEBE IONESCU, PROPRIETAR P+M IN FOCSANI

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

FAM. FIRESCU, PROPRIETARI CASA REAMANAJATA IN BUCURESTI

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

FAM. UDROIU, PROPRIETARI P+1 IN CRAIOVA

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

DORINA POPA, PROPRIETAR P+1+M IN PANTELIMON

A fost cu mult mai simplu decat ma asteptam, totul a decurs in regula, sunt nmultumit de pret platit pe intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu – PUD

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR D+P+2 IN BUCURESTI

Ia legatura cu noi!