Servicii de proiectare

Avem capacitatea de a ne asuma noi provocări! Colaborarea este unul din punctele noastre forte și suntem gata să lucrăm cu dvs. pentru a crea impreună spații excepționale. Suntem atenți la cerințele primite, le înțelegem în detaliu și acționăm în funcție de nevoile dumneavoastră, pentru a vă oferi un proiect de succes. Echipa AIA Proiect este formată din experți în mai multe discipline, deține cunoștințe foarte ridicate, are experiența necesară pentru cele mai deosebite solicitări și este pregătită să vă ofere o gamă largă de servicii, expuse mai jos.

AIA Proiect oferă servicii de proiectare completă (arhitectură, structură, instalații) pentru realizarea soluțiilor de toate dimensiunile, de la nivelul unui proiect de casă, de construcție noua sau mansardare, avizarea proiectului, documentare și până la realizarea de studii complexe de fezabilitate sau situație,coordonatea proiectului / project management pentru construcția de clădiri rezidențiale, industriale, de birouri și spații comerciale. Punem la dispoziția partenerilor nostri o gamă completă de servicii de arhitectură si proiectare urmărind tot procesul de la achiziția terenului până la managementul clădirii.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

NE PUTEȚI CONTACTA PENTRU ORICARE DIN SERVICIILE DE PROIECTARE DE MAI JOS:

 • Servicii de proiectare pentru clădiri rezidențiale, comerciale și industriale, cu toate fazele de proiectare (autorizație de construire DTAC, proiect tehnic si detalii de execuție).

 • Servicii de proiectare și întocmire documentații specifice necesare desființărilor și demolărilor (DTAD – releveu + întocmire documentație tehnică).

 • Modificări interioare (pereți neportanti, pereți compartimentare, etc.), întocmire documentație tehnică DTAC .

 • Studii de prefezabilitate și fezabilitate, studii de urbanism și inserție.

 • Relevee de specialitate pentru clădiri rezidențiale și industriale, instalații, etc.

 • Consultanță de specialitate și în domeniile conexe.

 • Conversii funcționale și diverse transformări, schimbări ale destinatiilor clădirilor.

 • Documentații și materiale de prezentare (animații, concept 3D, albume prezentare etc.).

 • Machete de ansamblu și obiect.

 • Documentații pentru eliberarea Certificatului de Urbanism.

 • Consultanta tehnica si intocmire documentatie pentru obtinerea avizelor de amplasament si studiilor de specialitate specificate in Certificatul de Urbanism.

 • Idei, concept si studiu solutie proiect de arhitectura, structura si instalatii.

 • Consultanță tehnică în obținerea studiilor de specialitate (expertize tehnice, studii geotehnice).

 • Proiecte Tehnice si Detalii De Executie (D.T.P.T., D.T.D.E.). Intocmire Antemasuratori si Caiete de Sarcini.

 • Evaluare Imobiliara (Raport Evaluare imobiliara acreditat de ANEVAR – Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România)

 • Consultanță tehnică, Asistență de șantier și Urmărire a lucrărilor de execuție.

 • Documentatii pentru obtinerea unui aviz ISU / autorizatie de pompieri si proiecte de securitate la incendiu si scenariu la foc, verificari si rapoarte de expertiza

 • Consultanță achiziție imobile și Servicii de Proiectare amenajări interioare sau exterioare / propuneri de amenajare și mobilare, proiectare mobilier (pal și lemn masiv).

EXCELENȚĂ ÎN PROIECTARE ȘI SERVICII AUXILIARE

Proiectare 90%
Eficiență energetică 90%
Consultanță și verificare 95%
Evaluare autorizată 90%

Ce spun clienții

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba

FLORIAN STAN, PROPRIETAR P+2 IN BRAN

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

FAM.CALIMAN, PROPRIETARI P+2 IN BUZAU

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor

MIHNEA SAVU, PROPRIETAR P+M IN MIHAILESTI

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

FAM. DUMITRESCU, PROPRIETARI P+M IN GIURGIU

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Bravo!!!

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

BEBE IONESCU, PROPRIETAR P+M IN FOCSANI

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

FAM. FIRESCU, PROPRIETARI CASA REAMANAJATA IN BUCURESTI

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

FAM. UDROIU, PROPRIETARI P+1 IN CRAIOVA

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

DORINA POPA, PROPRIETAR P+1+M IN PANTELIMON

A fost cu mult mai simplu decat ma asteptam, totul a decurs in regula, sunt nmultumit de pret platit pe intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu – PUD

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR D+P+2 IN BUCURESTI

Ia legatura cu noi!