Proiect Casa

//Proiect Casa
Proiect Casa2018-08-27T11:51:12+00:00
Proiect casa pentru orice amplasament

Realizare proiect de casa tip sau personalizat

Cautati un proiect casa? Intentionati sa va construiti casa visurilor? Alegerea si constructia unei case este de cele mai multe ori o experienta unica in viata. Cu o multitudine de variante, in diferite stiluri si dimensiuni, suntem siguri ca putem pune la dispozitia dumneavoastra exact acel proiect casa pe care il cautati. Colectia noastra de proiecte case este impresionanta iar partial aceasta este disponibila in sectiunea de proiecte case de pe acest website. Gasiti aici tot suportul necesar, intrati in pagina dedicata pentru proiecte case si vile moderne, unde veti putea alege dintr-o multitudine de variante si multe alte resurse pe care le puteti folosi pe tot parcursul construtiei casei dvs. de la idee la momentul mutarii. Oferim suport si ne implicam in furnizarea pentru partenerii nostri a unui proiect de casa la cheie. CLICK pe imaginea alaturata pentru a accesa sectiunea noastra online de proiect casa tip sau personalizate. Orice proiect de casa disponibil se adapteaza amaplasamentului pe care il doriti precum si dimensiunilor terenului.

Ia legatura cu un specialist la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

Cum va putem ajuta?

proiecte case

Sectiunea cumpar proiect casa tip sau personalizat de casa online va aduce casa visurilor la indemana. AIA Proiect ofera resurse de inalta calitate și consiliere/suport pentru oricine cauta sa construiasca, remodeleze, renoveze sau amenajeze o casa. Aceasta poate fi o alternativa inteligenta la proiectarea unei case de la zero. Alegeti un proiect de casa tip sau personalizat in cele mai bune conditii. Stim ca va doriti un proiect casa special care sa se potriveasca perfect stilului de viata actual dar si viitor si care sa se incadreze in bugetul pe care il preconizati. La AIA Proiect puteti avea un proiect casa conceput de o echipa experimentata si talentata care lucreaza cu usurinta si rapiditate. Nu numai ca puteti accesa o gama larga de proiecte inovatoare, frumoase și functionale, specialistii AIA Proiect va ajuta in tot procesul de constructie cu resurse accesibile și eficiente.

Va ajutam in particularizarea unui proiect casa tip pentru a satisface orice buget sau orice alte criterii. Puteti salva elemente din diferite case – prelua, de exemplu o bucatarie de la un proiect de casa tip si o baie de la alt proiect de casa construind astfel casa la care visati.

Va oferim un proiect casa cu concept unic si o experienta de care veti fi incantati. Contactati-ne acum la 0722494447 sau detalii@aia-proiect.ro. Chemati-ne sa va proiectam visul pe care sa-l puteti trai mai curand!

Care sunt etapele unui proiect casa de la AIA Proiect

1. Consultarile initiale

Parte cea mai importanta la inceperea unui proiect casa tip sau personalizat este discutia initiala in cara va ascultam parerile, aspiratiile si visul pe care doriti sa-l impliniti. Odata cu materializarea acestei analize trecem la lucrurile care tin de asteptari prezente si viitoare referitor la acest proiect casa tip sau personalizat si adaptarile necesare la stilul de viata, amplasament si bugetul disponibil.

2. Definitivarea si verificarea unui proiect casa:

Cand toate elementele proiectului au fost bine definite si coroborate, documentele preliminare va sunt prezentate iar aceasta prima versiune de proiect casa va fi evaluata impreuna cu personalul noastru specializat pentru a fi siguri ca totul este asa cum va doriti. Optiunea finala va apartine exclusiv si va este supusa aprobarii in vederea definitivarii acestui proiect casa tip sau personalizata.

3. Documentatia de autorizare si constructie

Odata personalizat si definitivat acest proiect casa, va punem la dispozitie in functie de cerintele pe care ni le adresati un proiect casa pentru autorizare si construire impreuna cu tot suportul nostru pentru a pune in opera visul dvs. Proiectul nostru este complet si include arhitectura, structura si instalatiile impreuna cu recomandarile generale si particulare referitoare la acest proiect casa in vedera obtinerii autorizatiei si construirii. Va oferim tot suportul pentru obtinerea autorizatiei de construire, pentru acest proiect casa si va consiliem pe toata durata executiei lui.

Alege un proiect de casa!

Punem la dispozitia dvs in pagina dedicata pentru proiecte case mai multe categorii pentru a alege exact ceea ce vi se potriveste mai bine pentru un proiect de casa tip sau personalizat: proiect de casa mica, medie, proiect casa ieftina, proiect casa cu etaj, proiect de casa cu mansarda, proiect de casa cu calcan, proiect casa duplex si multe alte resurse pe care le puteti folosi pe tot parcursul constructiei casei dvs de la idee pana la momentul mutarii. Serviciile nosatre sunt disponibile oriunde in Romania incepand cu Bucuresti si Ilfov dar si in oricare din orasele din Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare,  Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea .

Intrebari Frecvente despre Proiecte de Casa Tip sau Personalizate

Cat costa un proiect de casa?2018-07-22T08:42:41+00:00

Suntem un birou de proiectare ale carui preturi se raporteaza de regula si sunt calculate la metru patrat suprafata construita desfasurata. Discutia initiala in care trebuie sa intelegem care sunt asteptarile pe care le aveti este GRATUITA urmand ca apoi sa va putem pune la dispozitie o oferta exacta si adaptata cerintelor dvs. Un proiect de casa tip din sectiunea colectie proiecte case de pe website are pretul afisat in pagina proprie. Un proiect casa personalizata va avea un pret ce se va calcula in functie de complexitatea acestuia. Pretul unui proiect casa de la AIA Proiect nu este niciodata calculat in functie de investitia dvs. De cele mai multe ori, plecand de la un proiect de casa tip costurile realizarii unui proiect casa personalizata sunt reduse semnificativ. Va incurajam sa avem o prima discutie pentru a afla tot ce va putem pune la dispozitie.

Cat dureaza pana primesc un proiect de casa?2018-07-22T08:42:58+00:00

De regula timpul de executie al unui proiect de casa tip sau personalizat este de cateva saptamani. Cel mai mult este influentat acest termen de cat de hotarit sunteti dvs si cat de repede ne puteti pune la dispozitie toate informatiile necesare in vederea realizarii acestui proiect casa pe are vi-l doriti. Pentru a afla cu exactitate un termen va invitam la o discutie detaliata.

Cu acest proiect de casa voi obtine autorizatia de construire?2018-07-22T08:43:18+00:00

Da! Orice proiect casa predat de AIA Proiect este intocmit astfel incat sa obtina autorizatia de construire. Toate proiectele noastre au obtinut autorizatia de construire. In cazul in care nu suntem siguri ca un proiect de casa poate obtine autorizatia de construire va spunem de la prima discutie inaintea prezentarii ofertei noastre si NU vom demara activitatea pentru acesta.

Toti colegii nostri implicati in proiectarea casei sunt arhitecti membrii ai Uniunii Arhitectilor din Romania si ai Ordinului Arhitectilor din Romania coordonati de managerul echipei Lector Doctor Arhitect la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Contactati-ne acum la 0722494447 sau la detalii@aia-proiect.ro.

Ce spun clientii

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba.

Florian Stan, proprietar P+2 in Bran

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

Fam.Caliman, proprietari P+2 in Buzau

1. Foarte bine.
2. Excelent.
3. Perfect. 🙂

Mihnea Savu, proprietar P+M in Mihailesti

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor.

Florin Pana, proprietar P+1+M in Giurgiu

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

Fam. Dumitrescu, proprietari P+M in Giurgiu

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Barvo!!!

Adrian Dima, proprietar P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

Bebe Ionescu, proprietar P+M in Focsani

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

Fam. Udroiu, proprietari P+1 in Craiova

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon

Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!

Fam Nemeth, proprietar P+1+M in Sibiu

Am beneficiat de serviciile de consultanta oferite de AIA Proiect ceea ce ne-a ajutat enorm. Alegerea a fost buna iar ajutorul oferit in obtinerea documentelor necesare ne-a eliberat mult timp si ne-a salvat costuri semnificative. Recoamandam AIA Proiect tuturor celor care inteleg valoarea parerii unui specialist si ROI.

Valeriu Tudor, proprietar P+2 in Pitesti

Am decis sa facem o investitie imobiliara pentru care am inceput sa cautam varianta cea mai buna. Recomandarea facuta de niste prieteni s-a dovedit a fi excelenta deoarece raportul unui specialist am fost intotdeauna convinsi ca poate face diferenta. AIA Proeict a facut diferenta sa fie in avantajul nostru pentru aceasta investitie si ne-a sustinut in luarea unei decizii corecte si potrivite noua. Multumim pentru suportul acordat.

Fam. Scarlat, proprietari P+3 in Bucuresti

Am inceput prin a autoriza o modificare facuta si am continuat cu reamenajarea spatiului in care locuim. Din toate punctele de vedere, viata noastra s-a schimbat in bine. traiesti mai frumos intro casa frumoasa, motiv pentru care va multumim.

Fam. Chiriac, proprietari P+1 in Tancabesti

Proiectul nostru de casa standard a fost modificat atat pentru amplasarea optima pe terenul pe care il aveam cat si pentru cerintele speciale pe care le-am avut. Avem acum cea mai frumoasa casa din zona in care locuim.

Fam. Ene, proprietari P+2+M in Frumusani

Cand am gasit site-ul AIA Proiecte casa m-am intrebat: caut proiecte de casa de aproape un an si imi este greu sa iau o hotarae, n-ar fi mai bine sa sun si sa vorbesc cu cineva? S-a dovedit una din cele mai bune decizii deoarece singura n-as fi avut de unde sa stiu la cate aspecte este asa important sa te uiti cand vrei sa-ti faci o casa. Iar aici nu vorbesc de orice casa, este vorba de ACASA

Adriana Danes, proprietar P+M in Branesti

O experienta importanta pentru noi la care ati participat cu succes si rezultate pe masura asteptarilor noastre. noi suntem multumiti de alegera facuta, speram ca si voi sunteti multumiti.

Fam. Bucurescu, proprietari P+2+M in Tunari

Echipa AIA Proiect este tanara, frumoasa si foarte serioasa chiar daca sunt si persoane la nivel de senioritate atat ca varsta cat si ca experienta. Va asteptam sa treceti oricand pe la noi pentru a ne bucura de ceea ce ati lucrat. Casa noastra chiar zambeste, asa cum spuneti chiar voi.

Fam. Nicolae, proprietar P+1+M in Vidra

Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.

Victor Grama, proprietar P+2+M in Cheia

Pentru noi, faptul ca am fost aproape tot timpul in contact cu Florin pe parcusrul lucrarii a reprezentat foarte mult. Ne-a ajutat sa alegem variantele cele mai bune, profitabile si pe masura nevoilor noastre. Mult succes in continuare in activitatea pe care o desfasurati

Fam. Varlan, proprietar P+3 in Bucuresti

O experienta de care suntem total multumiti, recomandam pentru profesionalism, promptitudine, seriozitate, dedicatie si onestitate. Vom apela ori de cate ori vom mai avea ocazia.

Fam. Soare, proprietari P+2 in Saftica

Fara AIA probabil ca aveam un cost cu 30% (din alte experiente) mai mare. Mai mult decat atat, am simtit ca va pasa de ceea ce ne dorim, ca va pasa de noi. A fost o placere sa lucram cu voi

Fam.Toflan , proprietari P+2 in Bucuresti

Am fost surprinsa la inceput de numarul de intrebari care aparent nu aveau legatura cu subiectul. Ne doream reamenajarea casei parintesti dar ei vroiau sa inteleaga stilul nostru de viata si nevoile noastre. Ne-au sustinut pana in momentul inaugurarii , si chiar si dupa, cu implicare si dedicatie, pentru noi AIA fost alegerea cea mai buna.

Sorina Pietreanu, proprietar P+M in Valea Doftanei

Foarte multumiti de colaborare si rezultatele ei, va recomandam pentru seriozitate si promptitudine dar si pentru ideile si experienta de care ati dat dovada.

Fam Dusan, proprietari P+2 in Bucuresti

Ne-au pus in practica ideile mai bine decat imi inchipuiam eu si asta fara sa depasim bugetul propus . Un feedback 200% pozitiv :), mult succes in continuare.!!!

Fam. Florea, proprietar P+2 in Ramnicu Valcea

Am ales AIA Proiect cautand servicii de arhitectura pe internet si acum am o casa care zambeste. O echipa de profesionisti care mi-au simplificat mult viata si m-au ajutat sa economisesc foarte multi bani

Fam. Nastase, proprietari P+1 in Popesti-Leordeni

Ia legatura cu noi!

0722-494-447 Salveaza numarul