evaluare imobiliara aia proiect

Servicii de evaluare imobiliara ANEVAR

Sunati acum la 0722494447 pentru servicii de evaluare imobiliara ANEVAR la standarde profesionale internationale pentru :

Apartamente in blocuri, case , vile, terenuri libere sau construite, spatii comerciale , hale, constructii industriale, constructii cu destinatie turistica, constructii speciale , etc. materializate prin Raport de Evaluare Imobiliara intocmit de evaluator acreditat ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România)

La ce va foloseste un raport de evaluare imobiliara:

 • obținerea valorii de impozitare a proprietatii;

 • la impartirea veniturilor obtinute din vanzarea imobilelor;

 • doriti sa aflati valoarea de piata a imobilului sau imobilelor aflate in proprietatea personala;

 • expertiza imobiliara (raport de evaluare sau evaluare express) solicitat de instantele de judecata (care sunt si pot fi folosite ca probe de catre avocati si judecatori pentru partaje, procese patrimoniale si alte procese civile sau penale.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Evaluare imobiliara pentru firme, institutii publice si ambasade

Deasemenea evaluarea imobiliara, expertiza imobiliara sau raportul de evaluare imobiliara precum si evaluarea imobiliara express va pot ajuta la:

 • sa aflati valoarea de impozitare sau reevaluarea imobiliara a proprietatii in vederea stabilirii valorii de impozitare / impozit pe cladire pentru persoane fizice sau juridice ;

 • stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea vanzarii sau cumpararii;

 • raportarea financiara daca reprezentati o societate a caror situatii contabile sunt supuse auditului financiar contabil;

 • evaluarea sau reevaluarea imobiliara a proprietatii pentru inregistrarea in contabilitate si raportari financiare;

 • estimarea valorii proprietatii pentru care se solicita restituire sau despagubire de la A.N.R.P. (Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor).

 • evaluarea proprietatii pentru diferite formalitati.

evaluare imobiliara anevar bucuresti
evaluare terenuri bucuresti

Va punem la dispozitie servicii de evaluare imobiliara acreditate ANEVAR, emitem rapoarte de evaluare imobiliara si intocmim expertize imobiliare sau evaluari imobiliare express si pentru:

 • evaluarea imobiliara si reevaluarea imobilelor aflate pe firma (operatiune obligatorie din 3 în 3 ani) si sunt cerute la Primarie pentru calculul impozitului pe proprietate.

 • licitatii, pentru lichidari si dizolvari de firme, pentru litigii si procese civile, obtinerea creditelor bancare, dar si pentru stabilirea valorii patrimoniale a firmelor.

 • stabilirea valorii impozabile pentru cladirile nerezidentiale detinute de persoane fizice. Conform Codului Fiscal nou, modificat in 2015, valoarea impozabila trebuie stabilita prin raport de evaluare imobiliara daca aceasta nu a fost construita sau dobandita in ultimii 5 ani; Acest raport de evaluare imobiliara va este necesar pentru calcul impozit cladire, imobil, proprietate imobil nerezidential (spatiu comercial, hala, birouri, spatiu industrial, si altele)

 • calcularea bazei impozabile prin raport de evaluare imobiliara sau reevaluare imobiliara. Baza impozabila se actualizeaza la 3 ani, prin efectuarea unei reevaluari. In cazul in care nu se efectueaza o re-evaluare imobiliara in ultimii 5 ani, cotele anterioare enumerate se majoreaza la 5%, conform art. 460 alin. (1), (2) si (8) din noul Cod fiscal din 2015.

Pret raport de evaluare imobiliara/imobil:

Servicii de calitate ridicata la cele mai bune preturi pentru raport de evaluare imobiliara pentru orice tip de proprietate. Tarifele se aplica pentru fiecare proprietate in parte identificata cu numar cadastral distinct si sunt negociabile functie de numarul de lucrari contractate si, respectiv, valoarea acestora. Tarifele se achita in lei la cursul bnr din ziua platii.

Plata se realizeaza 50% la semnarea contractului si 50% la prezentarea raportului. Termenul pentru predarea raportului este de 15 zile de la data furnizarii integrale a documentelor solicitate de evaluator si a asigurarii inspectarii proprietatii.

Pentru proprietatile situate in afara Bucurestiului sau in Ilfov valoarea contractelor pentru intocmirea rapoartelor de evaluare se negociaza separat tinandu-se seama atat de timpul necesar pentru evaluarea proprietatilor cat si, acolo unde este cazul, de cheltuielile de deplasare.

Pentru proprietati cu alta destinatie decat cea rezidentiala (spatii comerciale, industriale, spatii de birouri, alimentatie publica, turism, ferme,etc) valoarea contractului se stabileste dupa ce evaluatorul s-a edificat asupra complexitatii lucrarii potrivit datelor si informatiilor ce ii sunt furnizate de beneficiar (exemplu: suprafete, volume, destinatii, functiuni, amplasamente, conditii tehnice, conditii de piata, conditii limitative, etc.).

Evaluatorul AIA Proiect este persoana fizica autorizata (PFA) si detine acreditarea EPI si EBM acordata de ANEVAR.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari despre serviciile de evaluare imobiliara sau modalitatea de obtinere a unui pret raport evaluare imobiliara sau valoare express a proprietatii dvs.

Click aici daca doriti detalii despre evaluare bunuri mobile.

Obtineti rapid o valoare estimativa a proprietatii:

  Ce spun clientii

  Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

  Fam. Firescu , proprietari casa reamanajata in Bucuresti

  Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

  Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon

  Foarte multumit. Totul a decurs bine si la timp pentru a-mi rezolva probleme. Un pret bun pentru raportul de evaluare imobiliara, recomand si altora.

  Corneliu Sorescu, proprietar P+2 in Bucuresti

  Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!

  Fam Nemeth, proprietar P+1+M in Sibiu

  Am decis sa facem o investitie imobiliara pentru care am inceput sa cautam varianta cea mai buna. Recomandarea facuta de niste prieteni s-a dovedit a fi excelenta deoarece raportul unui specialist am fost intotdeauna convinsi ca poate face diferenta. AIA Proeict a facut diferenta sa fie in avantajul nostru pentru aceasta investitie si ne-a sustinut in luarea unei decizii corecte si potrivite noua. Multumim pentru suportul acordat.

  Fam. Scarlat , proprietari P+3 in Bucuresti

  Echipa AIA Proiect este tanara, frumoasa si foarte serioasa chiar daca sunt si persoane la nivel de senioritate atat ca varsta cat si ca experienta. Va asteptam sa treceti oricand pe la noi pentru a ne bucura de ceea ce ati lucrat. Casa noastra chiar zambeste, asa cum spuneti chiar voi.

  Fam. Nicolae, proprietar P+1+M in Vidra

  Am stiu de la inceput faptul ca nu va fi un proiect usor dar colaborarea cu AIA Proiect ne-a schimbat considerabil pereceptiile. Foarte multumiti de tot la un pret care a facut diferenta. Recomandam oricui are nevoie de servicii similare sa lucreze cu AIA Proiect.

  Fam. Topoloveanu, Proprietari P+M in Urziceni

  O experienta de care suntem total multumiti, recomandam pentru profesionalism, promptitudine, seriozitate, dedicatie si onestitate. Vom apela ori de cate ori vom mai avea ocazia.

  Fam. Soare, proprietari P+2 in Saftica

  Fara AIA probabil ca aveam un cost cu 30% (din alte experiente) mai mare. Mai mult decat atat, am simtit ca va pasa de ceea ce ne dorim, ca va pasa de noi. A fost o placere sa lucram cu voi

  Fam.Toflan, proprietari P+2 in Bucuresti

  Am fost surprinsa la inceput de numarul de intrebari care aparent nu aveau legatura cu subiectul. Ne doream reamenajarea casei parintesti dar ei vroiau sa inteleaga stilul nostru de viata si nevoile noastre. Ne-au sustinut pana in momentul inaugurarii , si chiar si dupa, cu implicare si dedicatie, pentru noi AIA fost alegerea cea mai buna.

  Sorina Pietreanu, proprietar P+M in Valea Doftanei

  Ia legatura cu noi!