Despre Spatiul Domestic

Spatiul Domestic este sustinut de AIA Proiect, o companie prezenta pe piata de profil din Romania inca din 2008 formata din oameni tineri si pasionati. Ne dorim ca acest blog sa devina in timp o sursa de idei si inspiratie pentru oricine isi doreste sa traisca fericit intr-un mediu care sa-i faciliteze existenta dar in acelasi timp sa fie protejat de modificari ireconciliabile sau distructive. Armonia ar trebui sa fie dominanta principala a coexistentei noastre in Spatiul Domestic astfel incat generatiile viitoare sa beneficieze de toate avantajele de care noi si cei dinantea noastra le-au avut. Un alt obiectiv al nostru este frumosul de care avem atata nevoie sa ne inconjuram.

Spatiul Domestic este un blog dedicat celor care cauta sugestii, sfaturi, pareri, idei sau orice subiecte de discutie referitoare la proiectarea unui imobil, autorizarea, auditarea avizarea, executia, urmariea si managementul unei cladiri, amenajarea unui spatiu, relatia cu autoritatile sau studii, planuri si documantatii specifice.

Vom posta selectii obiective de proiecte interesante, spatii deosebite, modificari ale legislatiei de profil, pasii de urmat in diferite situatii, orice poate fi util unui beneficiar in relatia cu autoritatile si detalii despre documentatii necesare in diverse faze ale constructiei. Spatiul Domestic este al nostru al tuturor, sa-l folosim cu responsabilitate. Tot aici veti gasi o sectiune careia ne dedicam in totalitate, NZEB, casa activa.

Daca ai o propunere, idee, intrebare sau vreti sa luati legatura cu noi puteti folosi formularul de contact de mai jos. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

Precizari Importante

Mesajul de mai jos are menirea de a constientiza utilizatorii blogului Spatiul Domestic asupra riscului de a utiliza niste informatii gresite si in acest mod sa prevenim nemultumiri si/sau pagube de orice forma sau cuantum.

Continutul acestui blog este rodul muncii de editare a mai multor specialisti din diferite domenii pe baza experientei obtinute de-a lungul carierei fiecaruia si a resurselor disponibile in momentul aleaborarii articolului. Toate informatiile de pe acest blog sunt analizate si exprimate cu buna credinta. Va rugam sa aveti in vedere si faptul ca unele date, informatii sau comentarii pe care le regasiti aici pot fi gresite! Opiniile exprimate aici reprezinta suma convingerilor autorilor la momentul editarii dar subiectul elaborat ar putea sa nu corespunda tuturor cerintelor si exigentelor legate de calitate.

Editorii blogului Spatiul Domestic NU isi asuma raspunderea pentru eventualele erori realizate de diversi beneficiari in urma folosirii informatiilor si a datelor publicate aici, oricine decida sa le utilizeze, in orice scop o va face pe propria raspundere cu maxim disceranamant si circumspectie! Consecintele folosirii informatiilor, datelor si referintelor din aceste articole apartine in intregime utilizatorilor lor pentru orice scop indiferent de scop.

Toate articolele, datele si informatiile de pe acest blog sunt orientative, estimate si au caracter informativ.

Preluarea partiala sau integrala a articolelor este permisa doar daca se citeaza sursa utilizand link direct catre materialul publicat pe blogul Spatiul Domestic (www.aia-proiect.ro/blog)

Ce spun clientii

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba

FLORIAN STAN, PROPRIETAR P+2 IN BRAN

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

FAM.CALIMAN, PROPRIETARI P+2 IN BUZAU

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor

MIHNEA SAVU, PROPRIETAR P+M IN MIHAILESTI

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

FAM. DUMITRESCU, PROPRIETARI P+M IN GIURGIU

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Bravo!!!

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

BEBE IONESCU, PROPRIETAR P+M IN FOCSANI

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

FAM. FIRESCU, PROPRIETARI CASA REAMANAJATA IN BUCURESTI

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

FAM. UDROIU, PROPRIETARI P+1 IN CRAIOVA

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

DORINA POPA, PROPRIETAR P+1+M IN PANTELIMON

A fost cu mult mai simplu decat ma asteptam, totul a decurs in regula, sunt nmultumit de pret platit pe intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu – PUD

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR D+P+2 IN BUCURESTI

Ia legatura cu noi!