Despre Spațiul Domestic

Spațiul Domestic este susținut de AIA Proiect, o companie prezentă pe piața de proiectare din România încă din 2008, formată din oameni tineri și pasionați. Ne dorim ca acest blog să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să trăiscă fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența dar în același timp să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive. Armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre în Spațiul Domestic astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele de care noi și cei dinaintea noastra le-au avut. Un alt obiectiv al nostru este frumosul, esteticul de care avem atâta nevoie să ne înconjurăm.

Spațiul Domestic este un blog dedicat celor care caută sugestii, sfaturi, pareri, idei sau orice subiecte de discuție referitoare la proiectarea unui imobil, autorizarea, auditarea, avizarea, execuția, urmărirea și coordonarea / managementul unei clădiri, amenajarea unui spațiu, relația cu autoritătile sau studii, planuri și documentații specifice.

Vom posta selecții obiective de proiecte interesante, spații deosebite, modificări ale legislației de profil, pașii de urmat în diferite situații, orice poate fi util unui beneficiar în relația sa cu autoritățile și detalii despre documentații necesare în diferite faze ale construcției. Spațiul Domestic este al nostru, al tuturor. Să-l folosim cu responsabilitate! Tot aici veți găsi o secțiune căreia ne dedicăm în totalitate, NZEB și casa activă.

Dacă ai o propunere, idee, întrebare sau vrei să iei legatura cu noi poți folosi formularul de contact de mai jos. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

#staiacasă, ne ocupăm noi de tot!

Solicită o ofertă comercială la 0722 494 447!

Precizări Importante

Mesajul de mai jos are menirea de a conștientiza utilizatorii blogului Spațiul Domestic asupra riscului de a utiliza niște informații greșite și în acest mod să prevenim nemulțumiri și/sau pagube de orice formă sau cuantum.

Conținutul acestui blog este rodul muncii de editare a mai multor specialiști din diferite domenii pe baza experienței obținute de-a lungul carierei fiecăruia și a resurselor disponibile în momentul elaborării articolului. Toate informațiile de pe acest blog sunt analizate și exprimate cu bună credință. Vă rugăm să aveți în vedere și faptul că unele date, informații sau comentarii pe care le regăsiți aici pot fi greșite! Opiniile exprimate aici reprezintă suma convingerilor autorilor la momentul editării dar subiectul elaborat ar putea să nu corespundă tuturor cerințelor și exigențelor legate de calitate.

Editorii blogului Spațiul Domestic NU își asumă răspunderea pentru eventualele erori realizate de diverși beneficiari în urma folosirii informațiilor și a datelor publicate aici, oricine decide să le utilizeze, în orice scop, o va face pe propria răspundere cu maxim de disceranământ și circumspecție! Consecințele folosirii informațiilor, datelor și referințelor din aceste articole aparține în întregime utilizatorilor lor pentru orice scop, indiferent de scop.

Toate articolele, datele și informațiile de pe acest blog sunt orientative, estimate și au caracter pur informativ.

Preluarea parțială sau integrală a articolelor este permisă doar dacă se citează sursa utilizand link direct (cale) către materialul publicat pe blogul Spațiul Domestic (www.aia-proiect.ro/blog)

Ce spun clienții

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba

FLORIAN STAN, PROPRIETAR P+2 IN BRAN

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

FAM.CALIMAN, PROPRIETARI P+2 IN BUZAU

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor

MIHNEA SAVU, PROPRIETAR P+M IN MIHAILESTI

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

FAM. DUMITRESCU, PROPRIETARI P+M IN GIURGIU

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Bravo!!!

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

BEBE IONESCU, PROPRIETAR P+M IN FOCSANI

Va multumim ca ne-ati ajutat sa transformam casa noastra in „acasa”.

FAM. FIRESCU, PROPRIETARI CASA REAMANAJATA IN BUCURESTI

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

FAM. UDROIU, PROPRIETARI P+1 IN CRAIOVA

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

DORINA POPA, PROPRIETAR P+1+M IN PANTELIMON

A fost cu mult mai simplu decat ma asteptam, totul a decurs in regula, sunt nmultumit de pret platit pe intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu – PUD

ADRIAN DIMA, PROPRIETAR D+P+2 IN BUCURESTI

Ia legatura cu noi!