Intr-un cadru elegant gazduit de sala Terra Grand Ballroom a hotelului bucurestean Ramada Parc a avut loc vineri, 12 aprilie 2019 conferinta nationala a evaluatorilor din Romania, ANEVAR.

Conferinta Nationala ANEVAR

Conferinta Nationala ANEVAR

Lucrarile conferintei nationale, la care au luat parte delegati alesi din toate filialele ANEVAR, au avut invitati de marca din partea autoritatilor locale dar si din alte asociatii profesionale partenere. In cadrul evenimentului s-au transmis mesaje importante din partea invitatilor si a membrilor asociatiei iar agenda variata a adus in discutie subiecte de actualitate pentru evaluatori atat legate de profesie cat si de mediul economic.

Numarul 22 al revistei „Valoarea, oriunde este ea”  a fost lansat cu aceasta ocazie iar in paginile revistei, disponibile si online, dedicate in acest numar filialei Bucuresti, au publicat articole pentru care au fost premiati mai multi autori, membrii evaluatori ai filialei mentionate anterior. Ar mai fi de  precizat ca revista are si o varianta in limba engleza.

La eveniment au fost anuntate si evenimentele pe care ANEVAR le va organiza in acest an incarcat si care se anunta plin de provocari pe mai multe planuri.

Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România are drept scop organizarea, coordonarea și autorizarea exercitării profesiei de evaluator autorizat în România, reprezentarea și protejarea intereselor profesionale ale membrilor săi, asigurarea exercitării independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale și a unui înalt nivel de calificare profesională, precum și promovarea standardelor, metodelor și tehnicilor de evaluare în activitatea evaluatorilor autorizaţi.

In prezent asociatia numara peste 4300 membri titulari si 350 de membri corporativi si isi desfasoara activitatea atat la nivel sediului sau central din municipiul Bucuresti cat si la nivelul celor opt filiale din teritoriu.

Din echipa noastra face parte si un evaluator imobiliar si bunuri mobile ANEVAR,  membru titular independent care a participat la lucrarile conferintei nationale ANEVAR.