Am participat in luna Mai 2014 la editia Targului National Imobiliar. Pe langa o serie de discutii extrem de placute si interesante am avut ocazia sa semnam cateva contracte noi din care unul este cu totul special ceea ce ne face sa credem ca dificultatile economice reflectate in piata imobiliara sunt pe cale sa devina istorie.

Evenimentul TNI a fost creat de BDOBC Business Center pentru a raspunde nevoii pietei de a aduce intr-un singur loc cererea si oferta imobiliara. Editie dupa editie Targul National Imobiliar TNI si-a dovedit eficienta in calitate de platforma interactiva pentru jucatorii segmentului imobiliar, contribuind activ la dezvoltarea si revigorarea pietei de real estate.
 TNI va sustine si in 2014 companiile ce activeaza in sectorul imobiliar, creand un cadrul ideal pentru: brand awareness, pozitionare,  lansari de produse si servicii, generare de vanzari, marire a  bazei de date cu potentiali clienti, analizare a competitiei si networking.”Adrian BERCEA- Director General BDOBC.

Mai jos cateva poze de la acest eveniment pentru care dorim sa multumim atat organizatorilor cat si vizitatorilor.

 

Contacteaza acum un specialist AIA Proiect.