Am participat cu mandrie la lucrarile Conferintei Nationale a Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR) in calitate de delegati alesi ai Filialei Bucuresti.

Un eveniment de excelenta: Conferinta Nationala ANEVAR 2016

Lucrarile au avut loc in data de 09.04.2016 in Bucuresti la hotelul Crown Plazza si au avut o serie de invitati de marca, reprezentanti ai Ministerului de Justitie, Asociatiei Romane a Bancilor, Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, si altii precum si membrii importanti ai asociatiei, evaluatori imobiliari, evaluatori bunuri mobile si alte specialitati.

Conferinta nationala ANEVAR 2016

Conferinta nationala ANEVAR 2016

Temele conferintei ANEVAR 2016

In cadrul lucrarilor conferintei au fost dezbatute teme de interes ale evaluatorilor autorizati dar si de interes public direct sau in raport cu autoritatile.

Inregistrarea integrala a lucrarilor conferintei nationale ANEVAR poate fi vazuta accesand linkul de mai jos si cateva poze de la eveniment din galeria noastra.

Informarea preluata de pe websiteul asociatiei: Conferința Națională ANEVAR va avea loc în data de 9 aprilie 2016, la Hotel Crown Plaza, începând cu ora 10.00. Accesul la Conferința Națională se face doar pe baza invitațiilor și pe baza listei cu delegaţii aleşi în cadrul Adunărilor Generale ale Filialelor Asociaţiei, desfăşurate în perioada 23 februarie – 31 martie 2016.

Cine este ANEVAR

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România are drept scop organizarea, coordonarea și autorizarea exercitării profesiei de evaluator autorizat în România, reprezentarea și protejarea intereselor profesionale ale membrilor săi, asigurarea exercitării independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale și a unui înalt nivel de calificare profesională, precum și promovarea standardelor, metodelor și tehnicilor de evaluare în activitatea evaluatorilor autorizați.

Evenimentul a beneficiat de streaming și va poate fi urmărit pe websiteul specializat (inregistrarea video CLICK AICI)