In perioada 13-16 Octombrie 2013, AIA Proiect a participat la evenimentul care reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata, expozanti ai  produselor si tehnologiilor de ultima ora, ce ofera vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii sau de a negocia direct cu furnizorii. ExpoEnergiE se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de energie conventionala, energie regenerabila, dezvoltare durabila, audit performanta si audit energetic, tehnologii si echipamente pentru industria de petrol si gaze naturale, etc..

Prezentarea sustinuta in cadrul conferintei “Research in Architecture and Design” organizata de catre Universitatea de Arhitectura Ion Mincu a beneficiat de un real interes din partea vizitatorilor iar standul a fost printre cele mai vizitate zone ale expozitiei. Multumim pe aceasta cale organizatorilor cat si vizitatorilor care ne-au ridicat multe subiecte foarte interesante si pe teme actualitate.

Prin acest eveniment AIA Proiect a mai pus o caramida la unul din cele mai provocatoare si mai urmarite proiecte de performanta energetica in derulare. Vom reveni curand cu surprize si vesti foarte bune despre casa activa.

Pana atunci cateva poze de la eveniment: