Informatia in general si cea de presa in mod special reprezinta stapul central al comunicarii cu publicul tinta. Comunicatul de presa este modaliatea principala prin care informatia se transmite organizat. Guest Post -ul reprezinta o alta solutie eficienta de a transmite informatii.

Obiectivul fiecarui comunicat de presa sau guest post ar trebui sa fie transmiterea lui catre un numar cat mai mare de persoane potential interesate de subiect si preluarea lor in cat mai multe publicatii tiparite sau online.

Suntem deschisi si ne dorim sa preluam cat mai multe comunicate de presa si guest post -uri mai ales cele care sunt in sfera de interes a publicului nostru si a temelor pe care le abordam.

Va rugam sa ne trimiteti comunicatul dvs daca

  • Aveti o noutate din domeniul NOSTRU de activitate
  • Lansati un produs deosebit care se adreseaza domeniului NOSTRU de activitate
  • Desfasurati o activitate speciala sau organizati un eveniment in domeniul NOSTRU de activitate

Domeniul nostru de activitate principal graviteaza in jurul constructiilor, a calitatii vietii si a protectiei mediului.

Toate conditiile de mai sus sunt valabile si pentru Guest Post -uri

O alta conditie principala este sa fie 100% ORIGINAL, scris in limba romana si perfect gramatical dar fara diacritice si bine documentat. Daca se folosesc imagini este obligatoriu sa existe drepturi de utilizare asupra lor. Toate articolele vor fi semnate si asumate.

Vor fi admise articole care NU folosesc limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator. Nu este permis atacul la persoana. Nu se admite atacul rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice, etc.. Nu se accepta limbajul de tip chat sau sms.

Este preferabil sa primim, inainte de a fi fost scris articolul in forma lui finala, un  paragraf succint cu subiectul care se doreste a fi dezvoltat in urma caruia sa stabilim impreuna daca ne dorim abordarea acestuia. UN raspuns afirmativ acestuia NU reprezinta o promisiune de publicare dar poate reprezenta un mare pas spre o frumoasa colaborare.

Va multumim pentru intelegere!

Odata respectate cele de mai sus, poti scrie articole de tip Guest Post pe acest blog in calitate de invitat.

Click aici pentru inregistrare sau trimite-ne pe email comunicatul/articolul.

Comunicate de Presa si guest post in Spatiul Domestic

Comunicate de Presa si Guest Post in Spatiul Domestic