Ne bucuram sa va avem aici si va multumim pentru interesul de a publica articole Guest Post pe blogul Spatiul Domestic.

Inainte de a va inregistra este important sa stiti ca noul utilizator va avea drepturi depline de a scrie, edita si starge articolele create dar pentru a include fisiere (imagini, documente, linkuri, etc.) va fi necesar suportul administratorului.

De obicei acest suport este oferit maxim 2h dar pot exista situaltii in care, datorita altor activitati, raspunsul sa vina in urmatoarea zi. Adresati orice nelamurri aveti sau cereri de suport la detalii@aia-proiect.ro sa completand formularul de contact.

Domeniul nostru de activitate principal graviteaza in jurul constructiilor, a calitatii vietii si a protectiei mediului.

Conditia principala a unui guest-post este sa fie 100% ORIGINAL, scris in limba romana si perfect gramatical dar fara diacritice si bine documentat. Daca se folosesc imagini este obligatoriu sa existe drepturi de utilizare asupra lor. Toate articolele vor fi semnate si asumate.

Vor fi admise doar articole care NU folosesc limbajul vulgar, obscen, sau ironic-ofensator. Nu este permis atacul la persoana. Nu se admite atacul rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice, etc.. Nu se accepta limbajul de tip chat sau sms.

Este preferabil sa primim, inainte de a fi fost scris articolul in forma lui finala, un paragraf succint cu subiectul care se doreste a fi dezvoltat in urma caruia sa stabilim impreuna daca ne dorim abordarea acestuia. UN raspuns afirmativ acestuia NU reprezinta o promisiune de publicare dar poate reprezenta un mare pas spre o frumoasa colaborare.

Va multumim pentru intelegere!

Odata respectate cele de mai sus, acceptam articole de tip Guest Post pe acest blog scrise de dvs in calitate de invitat/contribuitor si va puteti inregistra mai jos.