Care sunt tendintele?

Ne apropiem cu pasi repezi si specialistii au deja pregatite tendinte amenajare interior 2014 in materie de design.

De-a lungul timpului aceste tendinte de amenajare a interiorului, fie ca e vorba de amenajare interior living sau sufragerie, camera de zi, amenajare interior bucatarie sau amenajare interir baie, spatii anexe si amenajari interioare pentru terase si balcoane sunt in continua schimbare. Aceasta se datoreaza in special faptului ca tot mai multi isi doresc sa experimenteze stiluri noi. Va prezentam mai jos tendintele de amenajari interioare pentru 2014.

tendinte amenajare interior 2014

tendinte amenajare interior 2014

Ce nu lipseste din tendinte amenajare interior 2014

In primul rand, orice amenajare interioara (living sau sufragerie, bucatarie, baie, sau alte spatii) este un aspect direct corelat cu preferinta personala a proprietarilor. Cel mai popular stil de amenajare interioara a locuintei si nu doar este in vremurile actuale stilul minimalist. Acest stil se va pastra in tendintele anului 2014 din motive variate pe care le vom trata separat intr-un articol viitor.

Trendul anului 2014 in designul interior aduce aspecte practice in atentia specialistilor, unul din acestea fiind amplasarea unor zone de depozitare ascunse pentru a ascunde si plasa obiecte utile mentinand astfel stilul existent. Anul 2014 propune ca peretii laterali si chiar tavanul sau podeaua sa fie decorati in culori neutre.

Pentru avea o casa moderna in 2014, in tendinte, nu alegeti mobila voluminoasa cu aspect elaborat, incarcat. Binenteles ca farmecul dat de stilurile clasice ramane in tendinte si au locul lor aparte.

Asa-zisul design interior casual ramane reprezentat de amenajarea interioara rustica si in 2014. Acesta se va reflecta in orice proiect de casa minimalist sau orice amenajare de spatiu existent.

Culoarea anului

Partea cea mai importanta, culoarea anului 2015 pentru amenajari interioare este galben (vom insista intr-un articol viitor pe acest subiect) si de asemenea verde salvie, albăstrea – albastru cu accent pe un fundal alb.Aceste culori ofera aspect luminos spatiului domestic.

Consultati acum un specialist, va poate ajuta in alegerile pe cere le aveti de facut.