Google House s-a deschis la Bucuresti pentru cateva zile. Aici vor fi prezentate serviciile, produsele si tehnologiile Google care ne pot face viata mai usoara. Google House este o casa obisnuita, dar amenajata in interior in stil Google – culori vii, aranjament nonconformist – unde se vor face demostratii despre felul in care echipamentele si serviciile Google pot fi folosite in viata de zi cu zi. Romania este una dintre cele patru tari din regiunea Europei Centrale si de Est in care acest proiect este implementat, alaturi de Polonia, Ungaria si Cehia.

Romanii sunt cei mai mobili utilizatori de internet din aceasta parte a Europei, majoritatea dintre ei isi incep ziua on-line si au o atitudine foarte deschisa fata de noile tehnologii. Potrivit studiului „Internetul in viata de zi cu zi”, comandat de Google si realizat in cinci tari: Romania, Cehia, Slovacia, Ungaria si Polonia, o treime dintre romanii conectati la internet intra on-line de indata ce se trezesc.

Divertismentul (muzica, comedie) este tipul de continut cel mai cautat atunci cand vine vorba despre video online. Mai mult de o treime (37%) dintre cei care intra pe YouTube folosesc platforma ca modalitate de a alege ce filme sa urmareasca, iar 11%, respectiv 8% urmaresc clipuri cu tema culinara sau de frumusete. Unu din cinci barbati online incarca video-uri pe YouTube, subiectul preferat al acestor video-uri fiind evenimente comice sau inedite din viata personala.

Contacteaza un specialist in amenajari interioare aici.