Cum te afecteaza culoarea camerelor dupa amenajarea interiorului casei

//Cum te afecteaza culoarea camerelor dupa amenajarea interiorului casei

Cum te afecteaza culoarea camerelor dupa amenajarea interiorului casei

Este dovedit stiintific in mai multe studii, culorile au un impact general asupra noastra iar culoarea camerelor ne afecteaza direct starea de spirit. Culoarea zugravelii peretilor nu da doar “tonul” casei prezentand aspectul placut si deasemena personal al locului ci contribuie direct la starea noastra de spirit. Chesterfield Distinctive au analizat felul in care culoarea camerelor si a zugravelii peretilor constribuie la starea personala.
Culoarea camerelor galbena tinde sa inspire fericire si creativitate majoritatii oamenilor in timp ce culoarea camerelor bazata pe tonuri de bleu este mai odihnitoare. Culoarea camerelor de zi verde da senzatia de prospetime si racoare iar acelasi verde folosit in dormitor, conform studiiilor, se crede ca incurajeaza fertilitatea. Rosu simbolizeaza dragostea si pasiunea iar culoarea peretilor neutra – alb, de exemplu, pe langa aspectul modern confera simplitate si puritate. Albul, folosit in exces la cularea camerelor poate insa creea senzatia “de rece” sau “de spital”.
Alegerea combinatiilor de culori este una dintre etapele cele dificile. Culoarea camerelor are puterea de a schimba felul in care percem forma și dimensiunile mobilierului, precum și forma și dimensiunea camerei în sine.
Țineți minte că fiecare culoare are o valoare psihologică. Gândiți-vă la modul în care anumite culori va fac să va simțiti; culorile pot influența orice emoție, de la liniște la furie. Culoarea camerelor poate fi folosita pentru a crea pace și armonie în casa, daca se aleg culorile cu înțelepciune; atentie insa, unele culori în cantități mari ar putea avea efectul opus.
Odată ce ați găsit ceva ce vă place, sfatul nostru este sa limitați numărul de culori într-o cameră la cel mult trei sau patru. Prea multe culori pot face o camera sa fie incarcata. Culoarea camerelor poate fi schimabata destul de usor, va recomadam sa experimentati sau sa cereti sfatul unui specialist.

Cum aleg culoarea camerelor

Cum aleg culoarea camerelor

Daca doriti sa alegeti corect si in cunostinta de cauza va prezentam mai jos rezultatul celor de la Chesterfield Distinctive. Pentru parerea unui specialist in amenajari de interior click aici.

De |2018-08-09T08:24:24+00:00mai 17th, 2016|Amenajari interioare|Nici un comentariu

Leave A Comment

0722-494-447 Salveaza numarul