Oglinda oglinjoara… care e cel mai mare spatiu din casa…?

/, Amenajari interioare/Oglinda oglinjoara… care e cel mai mare spatiu din casa…?

Oglinda oglinjoara… care e cel mai mare spatiu din casa…?

Amenajarea celui mai mare spatiu din casa

Spatiile domestice inguste, de dimensiuni mici sau chiar medii pot castiga aparenta unui loc “generos” prin folosirea unui truc simplu de amenajarea interiorului: o oglinda mare, preferabil amplasata tangential zonei de trecere sau in zona opusa a spatiului deschis in cazul in care acesta exista.

Senzatia oferita, chiar daca are la baza o tehnica mai putin corecta, are un mare inpact si ofera cel mai mare spatiu din casa. Ce inseaman in cele din urma spatiul? E10mp sunt la fel de mari petru toti oamenii? Inclin sa spun ca nu, cel mai mare spatiu din casa poate fi mare pentru unii si mai moc pentru altii. Pana la urma depinde foarte mult si la ce folosesti cel mai mare spatiu din casa.

Sa ne amintim de perioada copilariei cand toate lucrurile avea o dimensiune considerabila noua. Care era atunci cel mai mare spatiu din casa?

Cel mai mare spatiu din casa face sa fie la momentul potrivid extraordinar dar in alte situatii neincapator, nu? Se stie ca cel mai mare spatiu din casa difera de la o cultura la alta, mai ales in functie de obiceiurile noastre.

Ce solutii sunt disponibile?

Utilizarea acestei solutii transforma sensibil cel mai mare spatiu din casa, da dimensiuni surprinzatoare si face ca spatiul sa devina mai interesant, pe undeva chiar misterios. O buna abordare a unei amenajari de interior in final devine memorabila. Oglinzile au un rol de impact in amenajarile interioare si pe langa decorul pe care il ofera, utilitatea lor este de mentionat.

Stiati ca o oglinda bine amplasata poate face un spatiu mai luminos? Amenajarea unui interior ar trebui facuta de specialisti. Indiferent ca vorbim de un proiect de casa sau de un spatiu existent. Cu tot respectul pentru inclinatia tuturor catre acest lucru cei care au invatat si experimentat se pricep mai bine iar lucrurile acestea se vad in rezultatul munctii si… amenajea interiorului inclusiv a celui mai mare spatiu din casa

 

Spatiul amenajat cu oglinada de interior

Spatiul amenajat cu oglinada de interior

Idei de amenajari interioare AIA Proiect.

Lasa un comentariu

0722-494-447 Salveaza numarul