Cat este investitia initiala pentru un proiect de casă bun

Este binecunoscut faptul că investiția în realizarea unei case este semnificativă, de cele mai multe ori oamenii o fac doar o dată în viaţă. Din dorința unor costuri cât mai mici, mulți viitori proprietari aleg să-și stabilească unicul criteriu de selecție a ofertelor prețul. Chiar și în acest caz, un proiect de casă bun poate salva investiția facută și aduce economii semnificative bugetului prevăzut deoarece prin optimizarea inițială a spațiilor, alegerea materialelor și instalațiilor potrivite și desfășurarea corectă a etapelor construcției fac diferența.
O diferență mare când spunem că sunt cazuri în care investiția inițială poate fi și de 1,45 ori mai mare în lipsa unei abordări profesioniste (din studiul efectuat și publicat de NEEA).

Evoluția în domeniul execuției nu a ținut pasul cu tehnologia dar înainte de toate, un proiect de casă bun vă poate arăta atât punctele tari dar și punctele slabe ale viitoarei locuințe, se pot aduce îmbunătățiri încă înainte ca primul leu să fi fost cheltuit pe materiale și se pot simula situații pe care viitorul proprietar nu le-ar afla în alte cazuri decât la finalizarea construcției sau chiar mult mai târziu.

Un exemplu în sprijinul celor prezentate mai sus ar fi că specialiștii AIA Proiect pun la dispozitia beneficiarului unui proiect de casă bun achiziționat, costurile pe care aceasta le va avea cu încălzirea și cu răcirea viitorului imobil încă din faza de propunere şi cu asigurarea confortului interior în general. Optimizarea unui proiect de casă bun de la AIA Proiect ține de mai multe coordonate exacte și nu îl costă pe beneficiar decât timpul petrecut pentru înțelegerea soluției propuse iar în schimb salvează costuri inutile atât cu materialele cât și cu instalațiile care vor răspunde eficient necesităţilor şi dorinţelor beneficiarului.

Eficientizarea si optimizarea unui proiect de casa

Optimizarea din faza de proiectare combinată cu tehnicile de eficientizare a consumului energetic făcută de personal specializat în domeniul performanței energetice pentru clădiri reprezintă cheia economiilor pe care AIA Proiect o pune la dispoziția beneficiarilor săi în orice proiecte case bune pe care le pune în operă. Orice proiect de casă bun de la AIA Proiect este personalizat și adaptat beneficiarului dar și amplasamentului. Vizualizați în secțiunea proiecte case o galerie exemplificativă pe websiteul nostru pentru un proiect de casă bun.

Economisești chiar și 45% cu un proiect de casă bun

Economisești chiar și 45% cu un proiect de casă bun

La AIA Proiect creăm satisfacție. Punem la dispoziția beneficiarilor întreaga noastră experiență cu scopul de a aduce un plus de valoare fiecărei idei comun dezvoltate. Fie că vorbim de un proiect rezidențial sau de un proiect industrial ori comercial de mai mare sau mai mică anvergură, îmbinăm succesul profesional, cu protecția mediului şi responsabilitatea socială.
AIA Proiect Birou de proiectare este o companie prezentă pe piața de profil din România încă din 2008 formată din oameni tineri şi pasionați. Suntem furnizori de servicii de excelență dedicate partenerilor noștri în domeniul proiectării, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru. În plus, ne dorim ca blogul nostru Spațiul Domestic să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să traiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența dar în același timp să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive. Armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut. Un alt obiectiv general al nostru este frumosul de care avem atâta nevoie să ne înconjurăm.

Unde ne gasiti

Odată cu relansarea paginii oficiale AIA Proiect Birou de proiectare au fost deschise și canale de comunicații social media cu accentul pe pagina de Facebook, Google+ şi contul de Twitter al blogului nostru Spațiul Domestic.

Contribuim la îndeplinirea viselor, transformăm ideile clienților noștri în realitate. Urmărim să dezvoltăm parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere și susținute de dorința de a pune în operă obiectivele beneficiarilor noștri.

Alege profesionistii in domeniul proiectarii, alege un proiect de casă bun de la AIA Proiect – Birou de proiectare!