Lumea se schimba, avansul tehnologic ne permite astazi sa fim mult mai eficienti iar AIA Proiect a pregatit mai bine ca orice altcineva aceasta lansand o colectie de proiecte case optimizate perfect locuirii in cel mai avantajos mod pentru beneficiar, in total respect fata de mediul inconjurator si cu maxima atentie la detalii si estetica finala. Casele de maine sunt mult mai apropiate de ceea ce inseamna un parteneriat pentru cei care locuiesc si isi arata constant sustinerea acestora. Solutiile clasice imbinate cu cele inovative nu aduc un cost total semnificativ iar adunate, toate acestea se amortizeaza, investitia initiala urmand a fi recuperata din costurile reduse ulterioare de pe perioada locuirii.

Eficienta energetica in lipsa confortului este ca mancarea aromata dar foarte nesarata. Degeaba ai o factura redusa la energie daca vezi soarele doar cand iesi la cumparaturi, o casa calduroasa e o bucurie doar pe perioada iernii, vara daca te topesti si duci dorul temperaturilor normale iti prisoseste economia facuta si peste toate, daca beneficiezi de o casa cu consum minim dar spatiul iti este deficitar e evident ca nu poti fi perfect multumit. Oportunitatea mentinerii tuturor facilitatilor pe care beneficiarii le pot astepta fara a sacrifica costurile sau optiunile oferite este cartea castigatoare pe care AIA Proiect a mizat in aceasta colectie de proiecte case optimizate. Impactul pozitiv in bugetul beneficiarilor are loc inca din momentul executiei si se continua pe perioada de utilizare, locuirea efectiva a casei. O alta componenta semnificativa a unui proiect casa optimizat de la AIA Proiect o reprezinta sustenabilitatea, amprenta de carbon minima si protectia sporita a mediului inconjurator oferind beneficiarilor o casa in care este promovata locuirea pe principii sanatoase. Pentru colectia de proiecte case optimizate de la AIA Proiect, calitatea aerului si eficienta energetica au fost atent studiate si implementate impreuna cu specialisti dedicati solutiilor de profil.

Proiecte case optimizate

Proiecte case optimizate

Toti cei care intentioneaza sa isi construiasca o casa in 2017 pot alege un proiect de casa adaptat celor mai exigente cerinte. Oricare din proiectele de casa disponibile au fost analizate atent atat din perspectiva materialelor dar si al costului de executie, al spatiilor utilizate, estetica si adaptabilitatea la amplasament. Usurinta folosirii, calitatea ridicata a locuirii si facilitatile oferite fac din aceste proiecte case optimizate de la AIA Proiect sa fie cu usurinta catalogate ca cele mai avansate modele corespunzand proiectarii la cel mai avansat nivel tehnologic. Dealtfel toate proiectele raspund cu succs cerintelor nZEB fiind proiecte pentru cladiri cu consum aproape egal cu zero pe criteriile precizate de legislatia in vigoare.

Indiferent de etapa vietii in care se afla beneficiarul, flexibilitatea si versatilitatea proiectelor de casa optimizate de la AIA Proiect este una din calitatile care face ca viitoarea constructie sa fie facuta pentru mai multe generatii. Casa viitorului este disponibila acum la AIA Proiect.

AIA Proiect – Birou de proiectare este o companie prezentă pe piața de profil din România încă din 2008 formată din oameni tineri şi pasionați. Suntem furnizori de servicii de excelență dedicate partenerilor noștri în domeniul proiectării, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru. În plus, ne dorim ca blogul nostru Spațiul Domestic să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să traiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența dar în același timp să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive. Armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut. Un alt obiectiv general al nostru este frumosul de care avem atâta nevoie să ne înconjurăm.

Odată cu relansarea paginii oficiale AIA Proiect Birou de proiectare au fost deschise și canale de comunicații social media cu accentul pe pagina de Facebook, Google+ şi contul de Twitter al blogului nostru Spațiul Domestic.

Contribuim la îndeplinirea viselor, transformăm ideile clienților noștri în realitate. Urmărim să dezvoltăm parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere și susținute de dorința de a pune în operă obiectivele beneficiarilor noștri.

Alege profesionistii in domeniul proiectarii, alege AIA Proiect – Birou de proiectare!

Despre AIA Proiect – birou de proiectare si servicii auxiliare

AIA Proiect este un birou de proiectare în România din 2008 format din oameni tineri si pasionați. Furnizori de servicii de excelență dedicate partenerilor, echipa AIA Proiect este multidisciplinară și acopera cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea oferind servicii de proiectare, audit energetic, evaluare imobiliara și bunuri mobile, studii de specialitate și cadastru.