Cu una din cele mai tinere echipe de pe piața de profil dar în permanentă pregătire de specialitate, AIA Proiect Birou de proiectare cu sediul in București și-a adaptat serviciile trecând de la abordarea centrată pe model de activitate la furnizarea personalizată către client în funcție de necesitățile acestuia și caută colaboratori la nivel național pentru toate județele și din toate domeniile adiacente serviciilor de proiectare.

Conectați la realitățile pieței și în strânsă legătură cu beneficiarii, AIA Proiect Birou de proiectare este o companie tânără si puternică. Este în permanentă mișcare pe toate palierele în care competențele colegilor și colaboratorilor permit. Furnizori de servicii atât pentru clienți mari în regim deschis sau în exclusivitate cât și pentru companii mici sau persoane fizice, ne dorim alături colaboratori persoane fizice autorizate sau companii locale furnizori de servicii auxiliare domeniilor proiectării.

AIA Proiect Birou de proiectare

La AIA Proiect Birou de proiectare creăm satisfacție. Punem la dispoziția beneficiarilor întreaga noastră experiență cu scopul de a aduce un plus de valoare fiecărei idei comune dezvoltate. Fie ca vorbim de un proiect rezidențial sau de un proiect industrial ori comercial de mai mare sau mai mică anvergură, îmbinăm succesul profesional, cu protecția mediului si responsabilitatea socială.
AIA Proiect Birou de proiectare este o companie prezentă pe piața de profil din România încă din 2008 formată din oameni tineri si pasionați. Suntem furnizori de servicii de excelență dedicate partenerilor noștri în domeniul proiectării, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru.

În plus, ne dorim ca blogul nostru Spațiul Domestic să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să traiască fericit. Aceaasta se poate intampla într-un mediu care să-i faciliteze existența dar în același timp să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive. Armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut. Un alt obiectiv general al nostru este frumosul de care avem atâta nevoie să ne înconjurăm.
Odată cu relansarea paginii oficiale AIA Proiect Birou de proiectare au fost deschise și canale de comunicații social media cu accentul pe pagina de Facebook, Google+ si contul de Twitter al blogului nostru Spațiul Domestic.

AIA Proiect Birou de proiectare cauta colaboratori

AIA Proiect Birou de proiectare cauta colaboratori in toate judetele

Domeniile în care căutăm colaboratori

În vederea consolidării poziției obținute în perioada de când activam precum și pentru dezvoltarea de noi servicii pentru piața de profil, AIA Proiect Birou de proiectare caută colaboratori cu acreditări si autorizări la nivel național pentru formarea unei rețele de profesioniști dedicați clientului, acoperind toate domeniile de proiectare si servicii auxiliare:

Cadastru
Certificat energetic
Audit energetic
Studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată
Audit industrial și bilanț energetic
Raport de evaluare imobiliară si Raport de evaluare bunuri mobile
– Urmarire și dirigenție de șantier
– Firme de construcții locale
Studiu Geotehnic

Avantajele colaborarii

Acestea sunt multiple, de la flexibilitatea activităților, la accesul la un sistem de lucru modern și dedicat precum și apartenența la o echipă multidisciplinară cu acoperire națională.

Cerințe obligatorii pentru obtinerea statului de colaborator AIA Proiect Birou de proiectare:

– Să dispună de forme legale de încheiere a formalităților contractuale și fiscale (PFA, SRL, etc.)
– Să dețină acreditare /autorizare și competențe proprii în domeniul în care se solicită colaborarea
– Să fie orientat către client și nevoile acestuia raspunzând solicitărilor prompt și în termenul agreeat

Împreună suntem mai buni.

Hai în echipa noastră națională, conectează-te cu AIA Proiect Birou de proiectare!

Web: https://www.aia-proiect.ro

Social Media:
G+: https://plus.google.com/b/100104309691473716362/+Aia-proiectRo
Facebook: https://www.facebook.com/spatiuldomestic
Twitter: https://twitter.com/SpatiulDomestic

Contribuim la îndeplinirea viselor, transformăm ideile clienților noștri în realitate. Urmărim să dezvoltăm parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere și susținute de dorința de a pune în operă obiectivele clienților noștri.

AIA Proiect Birou de proiectare – un partener de incredere!

Comunicat de presa aparut in data de 29.08.2016 in revista Arena Constructiilor – editia online.