Cei mai mulţi dintre noi îşi pot lua un apartament doar cu un credit de la bancă, alţii poate au atât de mulţi bani încât îşi pot cumpăra orice fel de locuinţă! ,Există insa case accesibile numai celor care au figurează în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei.

Iar casele de licitaţii şi-au format divizii de imobiliare special pentru a le putea satisface pretenţiile bazate pe cei mai buni evaluatori imobiliari.  Stiti care sunt cele mai scumpe proprietati din lume?

O prezentare video, un tur al celor mai scumpe proprietati din lume. Printre ele si The Playbon Mansion.

În 2008, o proprietate din Greenwich, Connecticut, de 1.950 de metri pătraţi, cu 14 dormitoare, era pusă în vânzare la preţul de 125 de milioane de dolari, fiind cea de-a doua din cele mai scumpe proprietati din lume. Astăzi, preţul sau a scăzut la 60 de milioane de dolari, nereuşind să intre în topul celor mai scumpe case din lume, realizat de revista Forbes.

Tot în 2008, investitorul Marty Zweig a retras de pe piaţa penthouse-ul de 70 de milioane de dolari, după ce fusese pusă în vânzare timp de patru ani, fără succes. De asemenea, finanţistul Leonard Ross, care ceruse 165 de milioane de dolari pentru Heart Mansion, în Beverly Hills, California, a retras-o de pe piaţa în septembrie 2008. Câteva luni mai târziu, Prinţul Bandar al Arabiei Saudite a scos de la vânzare “cabana” de ski din Aspen, pentru care cerea 135 de milioane de dolari. Astfel de retrageri au avut loc şi pe parcursul acestui an, fiind o oglindă a prăbuşirii pieţei imobiliare mondiale.

Toat acestea sunt cele mai scumpe proprietati si decorate de renumiti designeri de interior pentru cele mai deosebite amenajari interioare.

La mai muti ani de la criza e economica, iata cele mai scumpe proprietati de anul acesta.

Sunt imobile mai vechi sau mai noi, înconjurate de grădini şi situate fie în cartiere de oameni cu bani, fie în locuri de o frumuseţe care îţi taie respiraţia. Este vorba despre câteva dintre cele mai scumpe proprietati din lume.