Piscină exterioară sau doar bazin de înot este zona maximă de agrement a unei curti de casă. Este centrul vieții de familie in mijlocul verilor cu copii care petrec o mare parte din timp distrandu-se în apă. Alti proprietari de case pot considera un bazin ca un element estetic puternic, punctul central al intregului peisaj. Când piscinele includ sisteme de  iluminat unic al apei, materiale speciale și caracteristici deosebite realizate prin design atent gândit, ele au o influență puternică asupra spațiilori adiacente, mai ales atunci când sunt bine folosite accesoriile de iluminat nocturn.

Sezlong exterior AIA Proiect

Sezlong AIA Proiect

Este vital să ne amintim că un bazin este doar o parte din peisajul mai larg. Prin urmare, cel mai bine este să folosiți un arhitect peisagist (click aici pentru detalii) pentru a proiecta piscina, precum și restul gradinii sau spatiului adiacent, în același timp. De cele mai multe ori un antreprenor care comercializează astfel de produse este solicitat în primul rând pentru a proiecta piscina, fără un plan de ansamblu al întregii zone. Rezultatul este că piscina dvs. și peisajul se susțin cu greu unul pe celălalt, sau este posibil să pierdeți ocazia utilizării unor opțiuni care să ofere mai multă valoare spatiului dvs domestic.

Piscina exterioara AIA Proiect

Piscina exterioara AIA Proiect

Pentru că piscina  în sine este o propunere costisitoare, este important sa va ganditi din timp la o astfel de investitie. Aceasta constructie, in principiu o veți construi doar o singură dată, și, prin urmare, alegerile materialelor și detalierea ar trebui să fie de înaltă calitate și durabile, astfel ca design-ul piscinei nu va ieși din stiul casei dvs in viitorul apropiat sau nu se va demoda prea curand. Sfatul nostru: feriți-vă de moda, alegi stilul clasic. Întrebati un specialist despre materiale noi, înainte de a investi. Intemperiile vremii și apa tratată chimic pot avea consecințe nedorite pentru materialelor noi, care nu au trecut testul timpului și al utilizarii intense.

Propunere piscina esterioara AIA Proiect

Piscina exterioara AIA Proiect

Multe case cu piscine mari sunt modernizate, ceea ce înseamnă că si piscina trebuie să fie remodelată. Nu subestimati costul și dificultatea unei astfel de propuneri. Remodelarea poate costa aproape la fel de mult ca și construirea unui bazin cu totul nou. Problemele cu piscina veche, cum ar fi armături metalice corodate, infiltrari si crapaturi ale cuvei, imbatranirea echipamentelor electrice și a conductelor, pot fi costisitoare pentru a fi reparate si pot conduce la solutii mai simple prin demolare si reconstructie.

Piscina teren ingust

Piscina spatiu ingust

Mai presus de toate, alegeti o companie de renume, cu recomandări, care are o experientă lungă de timp. Alegeti un specialist care vă poate salva de costuri suplimentare inutile si poate aduce un plus de valoare spatiului dvs domenstic. Click aici pentru detalii.

Canapea piscina exterioara AIA Proiect

Canapea piscina exterioara