Proiecte Case

/Proiecte Case

Proiecte Case tip sau personalizate

Proiecte Case – Catalog

↓↓↓ Proiecte case – catalog cu documentatii recent executate, este prezentat la finalul acestui text ↓↓↓

Constructia casei este o misiune foarte importanta pentru oricine porneste la acest drum iar rezultatul trebuie sa fie plin de satisfactie si realizari. Parcursul acesta incepe cu alegerea unui proiect de casa. Oferim in sectiunea de mai jos o colectie de proiecte de casă ce pot fi bine adaptate necesitatilor actuale si viitoare ale oricarui beneficiarilor.

Toate aceste modele de casa  iau in considerare si folosesc cel mai bine avantajele terenului pe care vor fi amplasate, ale zonei si pozitionarii. Lipsa experientei in constructii face ca foarte multi beneficiari sa piarda atat bani cat si calitate in executie. De aceea pregatirea, cunostintele si experienta noastra acumulata in peste 500 de proiecte de casă intocmite vor salva: timp, bani si calitate pentru dvs. Va punem la dispozitie o gama larga de proiecte case tip sau proiecte de casa personalizate, perfect adaptabile nevoilor. Avem modele de casa pentru orice familie!

Ia legatura cu un specialist la 0722 494 447!

Contacteaza-ne!

Cu ce suntem diferiti de ceilalti?

  • Echipa AIA Proiect este multidisciplinara, dispune de cunostinte vaste de proiectare si o experienta impresionanata in relizarea de proiecte case adaptabile amplasamentului dorit de beneficiari. Avem modele de case pentru orice teren si orice familie.

  • Oferim o gama larga de servicii adiacente pe care beneficiarii sectiunii proiecte case le pot accesa cu prioritate si la costuri avantajoase

  • Punem la dispozitia dvs. un catalog de proiecte case si personal specializat, un consultant in vederea achizitiei precum si manager de proiect dedicat pe toata perioada proiectarii si executiei, de la conceptul planului de casa pana la receptia finala.

  • GARANTAM ca toate proiectele noastre obtin AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE. Suntem proiectanti de casa cu experienta seminficativa.

  • NU suntem intermediari! Toate aceste proiecte de casa sunt originale 100% si sunt facute de noi.

Care sunt etapele unui proiect casa de la AIA Proiect

1. Consultarile initiale

Parte cea mai importanta la inceperea unui proiect casa tip sau personalizat este discutia initiala in cara va ascultam parerile, aspiratiile si visul pe care doriti sa-l impliniti. Analizam impreuna cele mai bune solutii, inclusiv lucrurile care tin de asteptari prezente si viitoare de la aceste proiecte case. Adaptam intotdeauna proiectul la stilul de viata, amplasament si bugetul disponibil.

2. Definitivarea si verificarea unui proiect de casa:

Cand toate elementele proiectului au fost bine definite si coroborate, documentele preliminare va sunt prezentate iar aceasta prima versiune de proiect casa va fi evaluata impreuna cu personalul noastru specializat pentru a fi siguri ca totul este asa cum va doriti. Optiunea finala va apartine exclusiv si va este supusa aprobarii in vederea definitivarii acestui proiect casa tip sau personalizata. Noi va prezentam iar dvs alegeti modelul de casa dorit

3. Documentatia de autorizare si constructie

Odata personalizat si definitivat acest proiect casa, va punem la dispozitie in functie de cerintele pe care ni le adresati un proiect casa pentru autorizare si construire impreuna cu tot suportul nostru pentru a pune in opera visul dvs. Proiectul nostru este complet si include arhitectura, structura si instalatiile. Furnizam recomandari generale si particulare referitoare la orice proiect de casa in vederea obtinerii autorizatiei si construirii. Va oferim tot suportul pentru obtinerea autorizatiei de construire, pentru acest proiect casa. Daca este necesar va consiliem pe toata durata executiei.

Intrebari Frecvente – proiecte case tip sau personalizate

Cat costa un proiect de casa?2018-07-22T08:42:41+03:00

Suntem un birou de proiectare ale carui preturi se raporteaza de regula si sunt calculate la metru patrat suprafata construita desfasurata. Discutia initiala in care trebuie sa intelegem care sunt asteptarile pe care le aveti este GRATUITA urmand ca apoi sa va putem pune la dispozitie o oferta exacta si adaptata cerintelor dvs. Un proiect de casa tip din sectiunea colectie proiecte case de pe website are pretul afisat in pagina proprie. Un proiect casa personalizata va avea un pret ce se va calcula in functie de complexitatea acestuia. Pretul unui proiect casa de la AIA Proiect nu este niciodata calculat in functie de investitia dvs. De cele mai multe ori, plecand de la un proiect de casa tip costurile realizarii unui proiect casa personalizata sunt reduse semnificativ. Va incurajam sa avem o prima discutie pentru a afla tot ce va putem pune la dispozitie.

Cat dureaza pana primesc un proiect de casa?2018-07-22T08:42:58+03:00

De regula timpul de executie al unui proiect de casa tip sau personalizat este de cateva saptamani. Cel mai mult este influentat acest termen de cat de hotarit sunteti dvs si cat de repede ne puteti pune la dispozitie toate informatiile necesare in vederea realizarii acestui proiect casa pe are vi-l doriti. Pentru a afla cu exactitate un termen va invitam la o discutie detaliata.

Cu acest proiect de casa voi obtine autorizatia de construire?2018-07-22T08:43:18+03:00

Da! Orice proiect casa predat de AIA Proiect este intocmit astfel incat sa obtina autorizatia de construire. Toate proiectele noastre au obtinut autorizatia de construire. In cazul in care nu suntem siguri ca un proiect de casa poate obtine autorizatia de construire va spunem de la prima discutie inaintea prezentarii ofertei noastre si NU vom demara activitatea pentru acesta.

Toti colegii nostri implicati in proiectare sunt arhitecti membri ai Uniunii Arhitectilor din Romania si ai Ordinului Arhitectilor din Romania coordonati de managerul echipei Lector Doctor Arhitect la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Contactati-ne acum la 0722494447 sau la detalii@aia-proiect.ro.

Cum sa cauti in sectiunea proiecte case

Inainte sa parcurgeti sectiunea proiecte case, pentru a avea o experienta cat mai placuta si a alege cu obiectivitate, este preferabil sa aveti cunoscute cateva caracterisitici importante ale modelului casei pe care o doriti. Pentru aceasta am pregatit o lista de intrebari care sa va ajute in clarificarea si prioritizarea acestora.

Cum v-ar place sa arate casa dvs.? Aveti o varianta care va place din sectiunea proiecte case intalnita pana acum? Ce ati schimba la ea?

Aveti un stil preferat pentru proiectul de casa? Cum se incadreaza acesta in amplasamentul pe care doriti sa o pozitionati?

Care este investitia optima pe care vreti sa o faceti in casa pe care o doriti? Investitia se va face odata sau pe etape?

Cate persoane vor locui in casa? Care este spatiul de care vreti sa se bucure fiecare persoana? Ce facilitati va doriti sa gasiti la un proiect din sectiunea proiecte case?

Selectati unul dintre aceste proiecte case tip prezentate mai jos si contactati-ne daca vreti sa aflati:

  • cu ce sa incepeti constructia unei case

  • de cati bani aveti nevoie pentru casa visata

  • care sunt demersurile si autorizatiile de care aveti nevoie

  • unde sa gasesti constructori de buna calitate, cu experienta si corecti

  • unde sa gasiti furnizori seriosi ce practica preturi convenabile

In sectiunea de proiecte case veti putea opta pentru diferite variante iar in dreapta paginii se pot filtra in functie de mai multe criterii aceste proiecte de casa prezentate in catalog. Daca nici unul din proiectele pe care le vizualizati nu corespunde asteptarilor dar aveti idee despre cum ar trebui sa arate casa dvs va invitam la o discutie pentru a pune in practica sugestiile dvs.

Gasiti mai jos o parte din colectia AIA Proiect de proiecte case cu concept unic. Daca nu sunteti siguri ca ati gasit ceea ce va doriti, vom fi bucurosi sa va proiectam visul pe care dvs. sa-l puteti trai mai repede.

Ce spun clientii

De cate ori ne asezam seara la asfintit pe veranda ne amintim cu placere de prima discutie avuta cu echipa AIA . Am recomandat si vom recomanda AIA Proiect datorita colaborarii foarte bune cu profesionalism si totala eficienta. Atentia la cele mai mici detalii, excelenta comunicare si experienta dovedita ne-au sustinut sa construim o casa superba.

Florian Stan, proprietar P+2 in Bran

Am doar cuvinte de lauda, decizia de a colabora cu AIA ne-a pus in fata unor situatii a caror rezolvare a fost simpla si exacta fara probleme si in termene bine determinate si cu costurile care s-au dovedit a fi cele mai mici.

Fam.Caliman, proprietari P+2 in Buzau

1. Foarte bine.
2. Excelent.
3. Perfect. :)

Mihnea Savu, proprietar P+M in Mihailesti

Am fost impresionati de la bun inceput de gradul de documnetare, explicatiile fundamentate si atentia pe care ne-ati acordat-o. Nu stim cum ar fi fost fara, dar cu voi a fost foarte usor.

Florin Pana, proprietar P+1+M in Giurgiu

Proiectul a iesit super iar casa este exact asa cum am stabilit. AIA Proiect a fost pentru noi cum se spune: oamenii potriviti la locul potrivit

Fam. Dumitrescu, proprietari P+M in Giurgiu

Voi ar trebui sa le aratati multora cum se fac unele lucruri. Se vede ca faceti din pasiune si cu placere asa ca aveti si spor si va iese. Barvo!!!

Adrian Dima, proprietar P+1+M

Proiectul casei noastre a fost asa cum ne-am dorit pentru ca am beneficiat de servicii de proiectare de la AIA Proiect – o echipa de profesionisti de mare calibru.

Bebe Ionescu, proprietar P+M in Focsani

Pret excelent pentru proiect, colaborarea ulterioara in timpul constructiei si dupa. Oameni seriosi si de cuvant.

Fam. Udroiu, proprietari P+1 in Craiova

Am putea descrie simplu colaborarea noastra cu AIA Proiect in cateva cuvinte: foarte eficienti cu rezutate optime in timp foarte scurt – eficacitate maxima. Extinderea dorita a iesit mai bine decat speram

Dorina Popa, proprietar P+1+M in Pantelimon

Initial am cautat sa gasim pe cineva din zona noastra, firme locale dar nu am fost convinsi de cei cu care am luat legatura. AIA Proiect ne-au dovedit de la inceput ca merita. Multumim cele bune!!!

Fam Nemeth, proprietar P+1+M in Sibiu

Am beneficiat de serviciile de consultanta oferite de AIA Proiect ceea ce ne-a ajutat enorm. Alegerea a fost buna iar ajutorul oferit in obtinerea documentelor necesare ne-a eliberat mult timp si ne-a salvat costuri semnificative. Recoamandam AIA Proiect tuturor celor care inteleg valoarea parerii unui specialist si ROI.

Valeriu Tudor, proprietar P+2 in Pitesti

Am decis sa facem o investitie imobiliara pentru care am inceput sa cautam varianta cea mai buna. Recomandarea facuta de niste prieteni s-a dovedit a fi excelenta deoarece raportul unui specialist am fost intotdeauna convinsi ca poate face diferenta. AIA Proeict a facut diferenta sa fie in avantajul nostru pentru aceasta investitie si ne-a sustinut in luarea unei decizii corecte si potrivite noua. Multumim pentru suportul acordat.

Fam. Scarlat, proprietari P+3 in Bucuresti

Am inceput prin a autoriza o modificare facuta si am continuat cu reamenajarea spatiului in care locuim. Din toate punctele de vedere, viata noastra s-a schimbat in bine. traiesti mai frumos intro casa frumoasa, motiv pentru care va multumim.

Fam. Chiriac, proprietari P+1 in Tancabesti

Proiectul nostru de casa standard a fost modificat atat pentru amplasarea optima pe terenul pe care il aveam cat si pentru cerintele speciale pe care le-am avut. Avem acum cea mai frumoasa casa din zona in care locuim.

Fam. Ene, proprietari P+2+M in Frumusani

Cand am gasit site-ul AIA Proiecte casa m-am intrebat: caut proiecte de casa de aproape un an si imi este greu sa iau o hotarae, n-ar fi mai bine sa sun si sa vorbesc cu cineva? S-a dovedit una din cele mai bune decizii deoarece singura n-as fi avut de unde sa stiu la cate aspecte este asa important sa te uiti cand vrei sa-ti faci o casa. Iar aici nu vorbesc de orice casa, este vorba de ACASA

Adriana Danes, proprietar P+M in Branesti

O experienta importanta pentru noi la care ati participat cu succes si rezultate pe masura asteptarilor noastre. noi suntem multumiti de alegera facuta, speram ca si voi sunteti multumiti.

Fam. Bucurescu, proprietari P+2+M in Tunari

Echipa AIA Proiect este tanara, frumoasa si foarte serioasa chiar daca sunt si persoane la nivel de senioritate atat ca varsta cat si ca experienta. Va asteptam sa treceti oricand pe la noi pentru a ne bucura de ceea ce ati lucrat. Casa noastra chiar zambeste, asa cum spuneti chiar voi.

Fam. Nicolae, proprietar P+1+M in Vidra

Aceasta este cu siguranta prima recomandare pe care o scriu cu gandul impacat 100% ca nu gresesc. Am beneficiat de servicii cu adevarat profesionale, rezolvari ale problemelor care le-am intampinat la cele mai mici costuri pentru noi si cu cele mai bune solutii. Am lucrat lcu AIA Proiect a un raport calitate/pret excelent in conditiile in care calitatea a fost maxima.

Victor Grama, proprietar P+2+M in Cheia

Pentru noi, faptul ca am fost aproape tot timpul in contact cu Florin pe parcusrul lucrarii a reprezentat foarte mult. Ne-a ajutat sa alegem variantele cele mai bune, profitabile si pe masura nevoilor noastre. Mult succes in continuare in activitatea pe care o desfasurati

Fam. Varlan, proprietar P+3 in Bucuresti

O experienta de care suntem total multumiti, recomandam pentru profesionalism, promptitudine, seriozitate, dedicatie si onestitate. Vom apela ori de cate ori vom mai avea ocazia.

Fam. Soare, proprietari P+2 in Saftica

Fara AIA probabil ca aveam un cost cu 30% (din alte experiente) mai mare. Mai mult decat atat, am simtit ca va pasa de ceea ce ne dorim, ca va pasa de noi. A fost o placere sa lucram cu voi

Fam.Toflan , proprietari P+2 in Bucuresti

Am fost surprinsa la inceput de numarul de intrebari care aparent nu aveau legatura cu subiectul. Ne doream reamenajarea casei parintesti dar ei vroiau sa inteleaga stilul nostru de viata si nevoile noastre. Ne-au sustinut pana in momentul inaugurarii , si chiar si dupa, cu implicare si dedicatie, pentru noi AIA fost alegerea cea mai buna.

Sorina Pietreanu, proprietar P+M in Valea Doftanei

Foarte multumiti de colaborare si rezultatele ei, va recomandam pentru seriozitate si promptitudine dar si pentru ideile si experienta de care ati dat dovada.

Fam Dusan, proprietari P+2 in Bucuresti

Ne-au pus in practica ideile mai bine decat imi inchipuiam eu si asta fara sa depasim bugetul propus . Un feedback 200% pozitiv :), mult succes in continuare.!!!

Fam. Florea, proprietar P+2 in Ramnicu Valcea

Am ales AIA Proiect cautand servicii de arhitectura pe internet si acum am o casa care zambeste. O echipa de profesionisti care mi-au simplificat mult viata si m-au ajutat sa economisesc foarte multi bani

Fam. Nastase, proprietari P+1 in Popesti-Leordeni

Ia legatura cu noi!

Catalog Proiecte Case AIA Proiect

0722-494-447 Salveaza numarul
Proiect casa parter cu etaj P+1 Begonia
5 (100%) 2 votes